Yağ göstergesi.

Kartere takabileceğim yağ göstergesini İstanbul'da nerede bulabilirim? Motorum Mondial 150 ZAT nasıl bir şey almalıyım? Bu konuda yol göstermenizi rica ediyorum.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
yağ göstergesi derken yağ harareti mi ? yoksa yağ basıncımı?

honda cub lara yağ dolum tapası yerine takılan basit yağ basınç ve hararet göstergeleri var (tr de varmı bilmem) ayrıca zat ın o bölgesi çok kuytuda nasıl olur bilmem..

ayriyetten göstergelere takılacaksa kartere bir delik açılması gerekir..

Satoyama, yağ hararet göstergesi. Yağ dolum tapasına takılan işimi görür ancak nerede bulabilirim? İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

arkadaşım bende çok araştırdım.ancak Türkiye'de yok.yurtdışıda bıraz zor gibi.bulursan bende alabilirim

emreakyol zcsine yapmıştı. çok da güzel olmuştu. ona bir danış. zc başlığında yazısı vardı.

nasıl yok türkiyede kardeşim yapma gözünü sevim.Forumda kaç tane konu var aynı şekilde 2 kişinin uyguladıgını bile hatırlıyorum.Araştırırsınız çıkıcagını düşünüyorum.Uygulama yapan arkadaşlardan birinin Nick i Runermagic di yanlış hatırlamıyorsam.Sanayide her parcacıda bulursunuz.

---------- Post added at 01:33 ---------- Previous post was at 01:31 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/28421-yag-harareti-gostergesi-montaji.html bknz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar