yag degisimi yardım..!!

arkadaslar birazönce motorun yagını deiştirdim.
motorun altına egilemedigimden yag tıpası yerine baska biseyi actım ama ne oldugunu çözemedim sonra geri topladım.
tıpayı acınca 1 adet yay ve 4-5 cm uzunluıgunda bi delikli metal birsey düstü.geri taktımda deliklerinn gelicegi yer falan farklımıdır nedir ne deildir çözemedigimden calıstırmadım motoru.?? actıgım yer vites pedalına yakın.sizce neyi actım ben ? bi zararı olrmu motoru calıstırmamn. yardımcı olrsanz sewinirim

söktüğün şey muhtemelen muhtemelen motor bloğundan bir vida. Geri yerine taktıysan hiç bir sorun olmaz, o gördüğün delikli şey süzgeçtir. onu çıkarıp temizliyorsun ztn. Motorun yağını koyduktan sonra, yağ çubuğundan yağına bak. Eğer yeteri kadar koyduysan, motoru 30 saniye kadar çalıştır. Daha sonra stop et, 3 dakka kadar bekle.. Motorun yağına tekrar bak, tamamsa tamamdır. eksikse az daha eklersin :wiinkk:

çalıştırdın mı motoru? okadar yardımcı olduk sonucunuda duymak istiyoruz.

yok kardes calıstırmadım daha.yemek falan yedim.birazdan calıstırıcam.

kardes bi motorun yagı deişmio grenajlar falan acık incik cincik herseyini elden geciriorm. daha toparlamadım.ben yazcam sana acele etme (=

kardes sonunda bastım marsa.motorda bi takırtı var 3-5 dk calıstı kesilmedi.acaba o yanlıslkla actıgım seyden mi die düsünmeye basladm.bilmiyorum neyden kaynaklanıyo ama çözem lazm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar