benim motorum mondial ft110 mükemmel servis hizmetleri var, servise yağ değişimi için götürdüğümde tapayı sıyırmışlar(motorhospital), şimdi onun servisliği iptal olmuş, sonrasında bir sefer enişteme (dizel motor ustası) açtırdım ve yağını değiştirttim, bu sefer yemedi yani açamadık(tapa sıyrık ya17 lokma ama tutmuyor işte), şimdiki servis uzman motor, ona gittim, biz açamayız yapamayız, dedi. parça yani tapayı alayım ben hallederim, hayır yok, o zaman bir zahmet getirt, fabrikaya borcum var göndermiyorlar. neyse kendi imkanlarımla başka bir yerden tapa buldum da geçen gün nihayet yağını değiştirtirdim, şu an garibim azcık kendine geldi, ben bu mükemmel(!) marka mondialin mükemmel(!) servis hizmetinden komple kurtulmak istiyorum, bu konuda yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. motoru 2005 senesinde aldım, debriyajında arka tekerinde ve aküsünde problem vardı, defalarca servise gitmeme rağmen beni salladılar, onların yüzünden kaza yaptım başıma gelmeyen kalmadı, diyorum ki bütün haklarım saklı kalmak kaydıyla bunların lakaytlığına karşı bütün basına ve televizyonları çağırıp samsun meydanında bu motoru bir güzel yakayım, bir diğer şık olarak da tüketici mahkemesine müracaat edip bu motoru iade edeyim, münasip bir yerde kullansınlar.... ne dersiniz yardımlarını bekliyorum. bu arada yağ için tavsiye edibeleceğiniz kalitesinden emin olduğunuz markalar varsa yazın, bilgilenelim...hepinize kazasız belasız, güvenli sürüşler....