yag cubugu

merhaba arkadaşlar bayadır değiştirmedigim yagımı dun değiştirdim tam 800 ml yag koydum yag cubuguna baktınca en altta 2 mm bi yer yag gözükyor sonra tekrar uyuzlanıp yagı bosalttım yag 800 cıktı gene neden yanlıs gsterir bu cubuk ve yag yakıyor normalde mtoorum biliyorum ama yagını değiştirkten sonra acayıp duman atmaya basladı ısınınca duman atmıyor ama 5 dk falan ortalık bembeyaz oluyor nedenlerini ve yardımlarınızı bekliyorum cok teşekür ederim iyi gunler...

Hava filtreni ve bujini gozden gecir derim, Birde sanirim yag cubunu yanlis akuyorsun. Yag cubugu motoru stop ettirdikten 10 dk sonra okuman gerekir. Iki cizgi arasinda olmali.

Yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi 10 dk beklet , orta sehbada ve düz bir yerde ölç . Ayrıyeten yağ çubuğunu yerine vidalamadan sok çıkar.
Umarız yardımcı olabilmişizdir:p

teşekür ederim ama zaten biliyorum sonucta 2 senedir kullanıyorum =) ama bu yag cubugunnn en altınd oluyor hava filtrem takılı oldugu zaman motor bogulyor cıkartnca fişek gibi gidiyor :cherry:

merhaba arkadaşlar bayadır değiştirmedigim yagımı dun değiştirdim tam 800 ml yag koydum yag cubuguna baktınca en altta 2 mm bi yer yag gözükyor sonra tekrar uyuzlanıp yagı bosalttım yag 800 cıktı gene neden yanlıs gsterir bu cubuk ve yag yakıyor normalde mtoorum biliyorum ama yagını değiştirkten sonra acayıp duman atmaya basladı ısınınca duman atmıyor ama 5 dk falan ortalık bembeyaz oluyor nedenlerini ve yardımlarınızı bekliyorum cok teşekür ederim iyi gunler...

Bujiyi ve engineyi gösterttir:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar