wayy mete han abi R&B he şaşırdım vallagüzel tercih abim
alalım seni RİDDIM a orada güzel çalarlar ( yani heralde hala güzeldir çok uzun zaman oldu gitmeyeli
)
Orası hala faallmi ??
wayy mete han abi R&B he şaşırdım vallagüzel tercih abim
alalım seni RİDDIM a orada güzel çalarlar ( yani heralde hala güzeldir çok uzun zaman oldu gitmeyeli
)
Eskiden Pupa vardı Arnavutköy'deMüdavimlerinin çoğunluğu zenci ve motorculardan oluşurdu
Gençkene her haftasonu oraya takılırdık yok artık öyle mekanlar
ale: Riddım iyi hoş da Taksimin göbeğinde ulu orta herkesin gittiği cinayet bile işlendiği emniyetsiz bir mekan kanımca ama müzik ve siyahi insan topluluğu açısından güzel tabi :mrgreen:
Yahu siyahi dediğin hepsi Afrika kökenli Dolapdere kaçkını bekar evlerinde 25 kişi üstüste yaşayan pasaportsuz hap satan ama giyimle kendisini Kanye West sana zirzoplar...![]()
Pupa :mrgreen:.Bir zamanlar perşembe akşamı r&b gecesi yapma projem vardı orada.Hatta bir iki akşam yaptım ama soora fosladık hehe.Neydi ismi kunta elemanın
Osmandı galiba.Hey gidi günler,çoktan unutmuştum bu mevzuyu.Plak pikap taşımaca
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 PM ----------
Bir kaç ay önce istiklalde dolaşırken birkaç Hip Hop.R&B tarzı yerin afişini gördüm ama hatırlamıyorum isimlerini.Varmı bu tarz faailyet gösteren club v.s yer düzgün müzik çalan?
Ben de ondan bahsediyorum ya zaten :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 PM ----------
Wallahi ben Pupa'dan sonra adam gibi mekan bulamadımale: Zaten İstanbul'da gece hayatım yok genelde Marmaris ve veya Ege Akdeniz :cat:
Bulursanız bana da haber verinŞöyle eşimle keyifli keyifli kaliteli bir mekanda İstanbulda'da eğlenmek isterim
![]()
hey bakın ne buldum...Chemical Brothers - Hey Boy Hey Girl...
http://www.dailymotion.com/video/xyno8_chemical-brothers-hey-boy-hey-girl_music
http://www.dailymotion.com/video/x9n4iu_black-eyed-peas-i-gotta-feeling_music
Herkese mutlu yıllar :wiinkk: