yaardım

ya offf. şlimdi ben transalp aldım.
yeni başlıcam bide gerçi daha teslim almadım motoru 23 ünde teslim alcam ehliyet sınavı 22 nisan onu bekliyom ehliyeti aldımda binicem ehliyetsiz binmeme taraftarıyım. ama ehliyet pek de biş ifade etmiyo aslında. şimdi acaba ben ne yapsam bi tenede çin malı 125 lik falan mı alsam ama 2 tane motoru ne yapayım kafam karma karışık oldıu yaa. forumda şimdi bi yazı okudum yeni başlayanlarla ilgili pikolojim bozuldu valla. ne yapsam ki

ehliyetini almadan binip trafiğe çıkmanı pek tavsiye etmem, ama kask ve mont eldiven olduktan sonra extrem bi durum yoksa durdurmuyorlar. yanlız, ehliyetini geç almanla ve motoru 23 de teslim almanla, 125 lik saçma sapan bi motor almak istemeni çok bağdaştıramadım. bence hiç öle bi hareket yapma, sabırlı ol , çok cici bi motor sahibi olmuşsunn, aslanlar gibi binersin ona...:cat:

Bitaneyi bulamayan çok kişi var buralarda aman gözünü seviyim ikinciyi mi alsam deme şimdi :)

Selam ben de yeni başladım ve bahsettiğin yazıyı motorumu almadan önce defalarca okudum. Sitede b,ir kaç topik de ben açtım. Sağolsunlar arkadaşların fikirlerini aldım, sonra yine gidip 250 lik bi motor aldım :) önce ağır geldi hata mı ettim diye düşündüm ama şimdi gayet kullanıyorum. gece trafik bittikten sonra mahalle aralrında dur kalk yapıp sonra büyük otopark istanbuldaki Salı pazarı gibi geniş alanlarda biraz çalıştım sonra da yavaş yavaş motora alıştım. Daha 1 hafta oldu. Motora da alıştım şimdi iyiki bunu almışım diyorum. Küçük motor olsa demek kısa zamanda değiştirmek isteyecektim. Kısaca güvenin gelinceye kadar alıştırma yaparsın. Bir kere başladıktan sonra zaten motoru durdurman gerekene kadar sorun olmuyor, kolay gelsin. Ben de ehliyeti mayısta alacağım ama işte bile aklım hep motorda. Sevgiler...

Motor SİparİŞ Edİp Beklemek Kadar Acinacak Bİ Durum Yok Bu Alemde
Gİt Motorculara Yalakalan
PaketÇİlerle Muabbet Et
Motor Sİtelerİnİn Alayini Gez
Bİtmez Bu Çİle Bİtmeeeezzzzzz................

şimdiden hayırlı olsun..
birde ehliyetsiz binme motora..
bi ehliyet parasıda cezaya verirsin valla..
:silent:

bence dooru bısey yapmıssın hersey sana baglı genellemeler kisi bazından anlamını yitirebiliyor sen transalpini sevmıssın beenmıssın almıssın artık ustune cıkıp akıllıca kullanmak sana baglı kafanı karsıtırma ne ıstedıını bılen bı adam olarak motorunu gıdıp secıp aldıysan aynı sekılde kullanmayı da acele etmeden ogrenebılırsın derım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar