Yaa dert oldu bana! Ya cikarsa???

Arkadaşlar hayal kuruyosak bende varım :cherry:
Cruiser:honda shadow 750
Sport:yamaha r6
Enduro/funrudo/cross:Tabiki bmw gs serisinden bi motor :cherry:
Royal star olaraktanda powerbyaydın abimin dediği gibi bi Vmax hoş olur
Scooter:Tabiki burgman :cat:
Eh tabe ben çaok açgözlü oldum biliyom ama bi tanede Goldwing gsl olurdu :flower:
:queen: çok gaza geldim ya ben şimdiden çalışmaya başlasam acaba büyüyünce bu motürlerin hepsini alabilirmiyim :silent:

Hayallerin sınırı yoktur bu para bana çıksa bir CBR 600 bir CBR 900 bir Yamaha R1 bir Kawasaki ZX6R bir Honda Goldwin vallahi bunların hepsini alırım :flower: :flower: :queen: :thumleft: :thumleft: :pr: :pr: :pr: :thumright: :thumright:

abicim geçtim böle büyük ikramiyeyide söle bi 5 milyar çıksada bi regal raptor 250 alsam

ilk önce 1 dolarlardan tuvalet kağıdı yaptırırım :mrgreen:
sonra renk renk ybr 125 ve cbr 125 alırım.
nasıl olsa her ay 250 milyar faiz geliyor.
her ay bana en fazla şirinlik yapan motosiklet.net üyesine istediği motoru alırım. :queen:
100 milyarla borsaya girerim.... :flower:

Bana çıkmaz;
Şans oyunlarına hiç şans tanımam.
Her sene yatırmadığım ortalama 2 milyar gibi para benim ikramiyem diye düşünürüm.

serhat_fb, bence türk parasına daha saygılı olmalısın.SOnuçta üzerinde ulu önderimiz ATATÜRK ün resmi var LÜTFEN BİRAZ DAHA SAYGI :farao: :farao: .Ama dersenki 1 dolar 1 sterlin 1 euro birşey demem.Ama biz öyle bir ulusuz ki savaşta bile yere düşen milletin bayrağını yerden alır katlar ve yukarı bir yere koyarız kirlenmesin ve ayaklar altına alınmasın diye.Bence bu lafı düşünmediğin bir gaflet anında söyledin.Amacım polemik yaratmak değil biraz daha duyarlı davranmaya teşvik etmek :thumleft: :thumleft: :thumleft: :rendeer:

Bana bir africa Twin veya BMW Dakar alabilecek para ciksin yeter. O zaman motorumu da kardesime hediye ederdim. Sonra hep beraber gezerdik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar