Ya Su To Mihanaki!!

Bir motosiklet sevdalısı olarak ben de katıldım aranıza:) Ama benim henüz motorum yok:salut:Yeni senede motoru olan bir motorcu olacağımı ümit ediyorum.Uzun zamandır motorsiklet sitelerini incelemekteydim.Motorumu alma tarihim yaklaşınca aranıza katılmaya karar verdim.Güzel paylaşımlar ve bilgiler edineceğimi düşünüyorum.:) Bu arada başlangıç motoru olarak seçtiğim bir motor var...Daha sonra bu konuda tavsiyeler isteyeceğim sizlerden:) sevgilerrr..:)

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin:rendeer:Kalıcı olman dileğiyle...

Bu arada yanlış anlamayacağını umarak,motorsiklet değil motosiklet:wiinkk:

Aramıza hoşgeldin.. Bu siteye girmekle hayatındaki en anlamlı işlerden birine imza attığını belirtmek istiyorum :)

hoşgeldin motorcu dost sana iyi eğlenceler site 10 numara

bu arada seçim konusunda acele etme iyi düşün

Son düzenleme:
Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla) ::gazete::

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Hoşbulduk arkadaşlar:) kalıcı olucam hiç şüpheniz olmasın FORRAP:cherry:pROMETHEUS 2 yıl çok uzun yaw,en fazla 6 ay veriyorum ben kendime:wiinkk:

Bence 6 ay da fazlaa :queen:

Bi de 'Ya Su To Mihanaki!! ' ne demek ??? :silent:

Hoşbulduk arkadaşlar:) kalıcı olucam hiç şüpheniz olmasın FORRAP:cherry:pROMETHEUS 2 yıl çok uzun yaw,en fazla 6 ay veriyorum ben kendime:wiinkk:

Naparsın işte o zamanlar para yoktu :p 2004 te başladı motor sevdam, 2006 şubatta aldım motoru. 2007 şubatta da değiştireceğim umarım :)

Dip not: Yaşasın enduro
Dip not: Kahrolsun euro :p

Benim sevdam çok uzun zamandır var.Yani en fazla 6 ay diyorum.Daha kısalsın bu süre tabii kii...Bi aksilik olmasın planlarımdaa.. Motorcu duası varmı arkadaşlar yağmur duası gibi hanii:wiinkk:

Ama cvp verdimm canabien...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar