ya LÜTFEN bana yardım edin! depresyona girdim:(:(

o zaman 2.el honda innova tavsiye ederim,hem yarı-otomatik olduğundan,vitesliye geçiş için alıştırma yapmış olursun,hem de büyük tekerli olması sayesinde,daha iyi yol tutuşa sahip olursun.Aşağıda da benim tertemiz motorun ilanı var :)

http://www.motosiklet.net/forum/sat...nnova-garaj-motoru-2100-km-de-**********.html

bu da resmi :

view.php

inşallah kendime güveniyom ama kitap var arada bakiyom derslere katilmiyom vaktim olmuyo işten çikip oraya gitmek zor oluyoda ama hazirim ben direksiyondanda korkum yok bide şu beklemek olmasa polise yakalanma korkusuyla motora binmek cok kötü bi duygu

sen hiç ehliyetsiz taşıt sürmedinmi peki hoca ha bana bunun cevabını ver sen hiç ışıkda geçmedinmi ha bana bunun cevabını ver oke;) bende ehliyetsiz motor sürdüm hatta ceza yedim bu bir gerçek sizde kesin kanunları çiğnemişsinizdir

dylan derim ikinci el temiz bi dylan yada sıfır ybr vitesli diye korkma ya alişirsin ben anamin karninda ögrenmedim ya

Tehdit etmiyorum. Önüne gelen yerde övünür gibi ben kanunları çiğniyorum diyemez hiçkimse. Bu forum bunlara izin verilmeyen bir yerdir.

ben kanunlari çignediyimle övünmüyorum arkadaşim motorabinmedende yapamiyorum işin gercegi bu korumasiz motorabinmem alaha şükür bu güne kadar hiç kaza yapmadim motorumlaehliyeti olanlar kaza yapmiyomu peki

Son düzenleme:
yamaha almam ben ben hondadan başka makine almam alamam doğru diyorsun kimse anasının karnında öğrenmedi çokda korkmuyorum aslında race diye korkuyorum zaten makineden korksaydık teknisyen(adayı)olmazdık dylanlarda çok para yaa 2.nci eli

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım bende motorumu satıyorum =)) suzukı chooper 250 cc 3250 ytl ? ıstersen gorusebılırız =))

ama dylanda scooter şimdi su sogutmali 150 cc o paranin karşiligini fazlasiyla verir diye düşünüyorum

valla arkadaşım bende sana 0 bir honda cbr almanı tavsiye ederim kullanmadım ama 3 scooter değiştirdim 125lik jinlun kullanıyorum şuan ve beni tatmin etmiyor şehir içi güzel ama gezilerde şehirler arası vs sorun yaratır scooter alırsan senide bi süreden sonra tatmin etmeyeceğine inanıyorum bence biraz kendini kas be cbr 125 r al

valla bende öyle yapmak istiyorum ama 0 ı imkansız şimdilik askerliğim yaklaşıyor:(:( anca 2 nciel zaten 2 aylık sürem var daha

sana cbf 150 al diyorum temiz bulabilirsin 2800 e falan dylan olmazsa vitesli olsun:):)

Parça fiyatları sorun olmaz; ya hiç düşmem ya da param bol düşsem de basarım parayı alırım parçasını diyorsan cbr 125 çekinme al.

Yazdıklarından anlaşıldığı kadarıyla öyle bir durumda değilsin.O zaman sana cbf 150 önerebilirim.Parça fiyatları çoğu çinliden bile ucuz.Ve o bir Honda:wiinkk:

abi benden bu kadar artik başka motor kalmadi:queen::queen:

ama şu cbf yi bi daha gözden geçir bence

Son düzenleme:
cbf almam imkansız beni itiyor o makine cbr parçaları pahalı valla hiç önemli değil benim için bn alim ondan sonra siz görün:):) egzostlar lastikler:) xenon farlar:):)

cbr ön jant 880 ytl di yalniş hatirlamiyosam karbürötürü 660 falan eksozda bi 600 lerde yani bayabi pahali ama güzel motor saglam düşmezsen sorunsuz binersin kebap:)

nehh ne dedin sedat kardeş sen:):) cidden e yuh yani:):) dylan bakarım bn daha ii :) eğer fiyatlar böyle ise yani

vitesli tavsiye ederim ama cbr 125 değil (güzel motor orası ayrı)

parça fiyatları çok pahalı

örnek olarak hava filtresi 100 milyon civarında (ki bunu motordan düşsende düşmesende alıcaksın eninde sonunda)

ben duyduklarimin yalancisiyim tam bilenler yazsin bide 600RR muamelesi yapiyolarmiş yaw serviste

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar