Ya kAnUNI 200 cc RaCer e ne dersınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben galerı sayanda yenı ıse basladım kanunu yetkıloı satıcısı ana bayısınde
ve ılk motorla tanıstıgım an yanı :cherry: kanunı 200 racer super bı motor ama motordan peq anlamadıgım ıcın arastıranız warsa bana bı onerıde blunsun ayrıca motor benım ıcın cok buyuk olmaması lazım cunkı ılk deneyımım olcak ayrıca bunun fıyatıda 3.000 YTL cok ucuzz ve suPer bı tasarımı war ne dersınız alayım mı :pale: :pale:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
heheheeee
yav ne desem sana bilmiyom artık.hadi bişe demiyim bari.yeni işin hayırlı olsun.:rendeer:
yav sattığın motor nasıl diye bize soruyonyaaa.akşam akşam güldürdün beni.:queen:

kardes Orayı Okudum da yanı dıger motorlarla Fark ne yanı Iyı mıdır patRoNa ne soRcam forumlar ne gune duruyokı hem yenıyım olmas kı :)

lAAaa anlamıonuzmu baq delırtmeyın benı yenıyım dıyorm daha 1 gun calısmadım patrona nası sorayım bu nasıl motor dIye beee

Moderatör tarafında düzenlendi:
Farkettiniz mi bilmiyorum ama bu linkte motoru kötüleyenler hiçbir sebep göstermemişler. Prometheus senin yorumun ne?

Ben sana CBR 600 RR ile farkını anlatıyım dicem ama sabaha kadar yazışırız heralde :) O başlıkta bir sürü bilgi var, dahasını da kullananlara sorarsın. Ben daha kullanan görmedim. Yani bir tek sizde var, o yüzden değerini bil :) Sen öğren bize anlat daha makbule geçer :cherry:

Khutuck' Alıntı:
Farkettiniz mi bilmiyorum ama bu linkte motoru kötüleyenler hiçbir sebep göstermemişler. Prometheus senin yorumun ne?
Vallahi motoru hiç görmedim yakından bile bu yüzden tipi için kesin bir yorum yapamam. Haliylen kullanmamış da oluyorum :)
Ancak resimden gördüğüm kadarıyla bana hitap etmeyen, Çin yapımı olduğu için de uzak duracağım bir motordur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Prometheus CBR 600RR ile farklarını ben de anlatırım :cherry: Nisanda bundan bi tane almayla ilgili fikirlerim var, ama o başlıkta pek fazla olumsuz ama mantıklı yorum yok. "dedem biner yaw buna eheheeh" şeklinde yorumlar pek işe yaramıyor :)

MoTor Superrr yaaa heLE bıde mavı rengını gorsenız bıtersenız yedek parcasıda ucuz ztn nerdeyse turk malı CIn DegıL fıyat desen Superr yanı tek bı para sorunu war onu da babmı kandırmam lazım ama motor surmeyı peq bılemem zormu :) eheheh

frostman' Alıntı:
MoTor Superrr yaaa heLE bıde mavı rengını gorsenız bıtersenız yedek parcasıda ucuz ztn nerdeyse turk malı CIn DegıL fıyat desen Superr yanı tek bı para sorunu war onu da babmı kandırmam lazım ama motor surmeyı peq bılemem zormu :) eheheh
Ha şöyleeee... Böyle konuş da Kanuni bayisinde işe girdiğini anlayalım ama de mi :)

Bu arada fabrikası nerde Türk malıysa? Üretim bandının resimlerini falan da alsak :)

kardes ogrene bıldıgım kadarıyla motorun bellı bı kısmı taywan dan gelıyor ve dudulluda montac edılıyor ama tam bılemeyecegım yanı turkler yapıyoR oke

Vaktim olunca Kuralkan'a gider ayrıntılarıyla öğrenirim fabrika yapısını.

bence zealsunun 200cc racing modeline de bak. daha iyi özellikleri bence. arka fren de disk hem. önde çift disk var. ben bugün zealsuna baktım adamlar peşin ödemede %10 indirim yapıyolarmış. 3250ytl ye veriyolar. bence her yönde daha iyi.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ylmzzz' Alıntı:
bence zealsunun 200cc racing modeline de bak. daha iyi özellikleri bence. arka fren de disk hem. önde çift disk var. ben bugün zealsuna baktım adamlar peşin ödemede %10 indirim yapıyolarmış. 3250ytl ye veriyolar. bence her yönde daha iyi.
adam kanuni bayisinde çalışıcak,zealsun alacak.e peki sence patronun yorumu ne olacak bu işe.:silent:

aehaeh evet ama ben konunı alacaGım racer ıyı ya zaten bıze motor bakmaya gelneler & 99 u o motora gelıyorLar ztn motor sınırlı sayıda war. almm lazım de peq suRmeyı bılmıyorm onceden scooter suRdum cok fark edeR mı acabA yanı zorlanırmıyım racer e gecersem

vlad1462' Alıntı:
adam kanuni bayisinde çalışıcak,zealsun alacak.e peki sence patronun yorumu ne olacak bu işe.:silent:

hangi motor daha iyiyse ondan alsın bence. mesela zealsun daha iyiyse sadece patronunun gözünü boyamak için kanuni mi alacak:silent: ama geliş fiyatından filan verecekse patronu tamam o zaman alsın. madem patron yapsın iyiliğini. 2990 ytl lik motoru kendi elemanına geliş fiyatına versin :)

Motorsiklet

BU MOTORA GRANAJ OLURMU ARKADAŞLAR

bu nedıyor ya GRANAJ ne ben yenıyımde ya adm gıbı cwp werın yada cewap wermeyın dalGa gecceksenız eger yenıyız ıste ıdaRe Edıwerın :)

granaj basitçe anlatmak gerekirse yandaki plastikler mesela kaporta yani.
bu da çok basit oldu idare edin :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar