ya gt250r 200km hız ha ::::??

"Anlayan bilir", "bilen bilir" diyenler genelde kazığa oturtacak adam arayanlar oluyor.

Birde "fazla söze gerek yok" cular var, konuşturtmayın beni, yoksa motor elimde patlayacak demeye çalışıyor bunlar.

Onun "modifiye" den kastı da, kilometresini düşürmüştür.

Silifkede 2-3 sene önce(belki daha önce) bi arkadaşın sarı Hyosungu vardı. Üstünde çok oynadılar. Benim şuanki ustam yapmış tüm işlerini. 200 gördüğünü söylüyor. Hava filtresini açmışlar , performans egzos , iridyum çift tırnak bujiler, dişliler falan yapmışlar iyi gittiğini söylüyorlardı :) görmedim onların yalancısıyım :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yurdum insanı 97cc cupla 135-150 km hızlara çıkıyor:queen: bu vatandaş 250cc ss makinayla 200 e çıkmış çokmu görüyorsunuz:p Allahtan revamıdır bu:mrgreen:

bu arkadaş apaçiye benziyo. doğru olabilir. çünkü 125 lik mondiale 250 cclik motor yaptırıp 206 hıza ulaşan denyo tanıyorum ben :))

Silifkede 2-3 sene önce(belki daha önce) bi arkadaşın sarı Hyosungu vardı. Üstünde çok oynadılar. Benim şuanki ustam yapmış tüm işlerini. 200 gördüğünü söylüyor. Hava filtresini açmışlar , performans egzos , iridyum çift tırnak bujiler, dişliler falan yapmışlar iyi gittiğini söylüyorlardı :) görmedim onların yalancısıyım :p

kesinlikle yalan söylüyorlar bende gt650 var orjinal bujileri ile 230 un biraz üzerine rahat çıkarken iridyum çift tırnaklı buji ile 180 km ye zorlanarak çıkıyorum ve 185 i görmüyor elektrik kesmeye başlıyor
ilanı açan arkadaş büyük ihtimal osmaniyenin bi köyünde filan kalıyodur hayatında mz dışında bişey görmeyen apaçileri kekleme derdinde

"Anlayan bilir", "bilen bilir" diyenler genelde kazığa oturtacak adam arayanlar oluyor.

Birde "fazla söze gerek yok" cular var, konuşturtmayın beni, yoksa motor elimde patlayacak demeye çalışıyor bunlar.

Onun "modifiye" den kastı da, kilometresini düşürmüştür.

ahahahah:queen::queen::queen:

ister inanın ister inanmayın ben gv250le 160 çok gördüm. tabi bayır aşağı :) bi dişli oynamasıyla gtr200 görür imkansız değil. bikaç gün sonrada alır eline krankı :)

250'liliğe 200 gördümek için uğraşacağıma ve masraf yapacağıma gider 650lik alır kafam rahat binerim en azından bilirim ki yapan adamlar mühendislerdi usta vs çırağı değil:farao:

Sahibinden.com ilanlarının neredeyse hepsi zaten "daha iyisi yok" , "en temizi bu" vs. Ulan hepsimi temiz bu meretlerin. Yan yatmayan motor mu var :)

Sahibinden.com ilanlarının neredeyse hepsi zaten "daha iyisi yok" , "en temizi bu" vs. Ulan hepsimi temiz bu meretlerin. Yan yatmayan motor mu var :)

Yan yatmayan motor yokta. Yan yatmış diye fiyat kırmaya çalışanlar boyanmış pırıl pırıl olmuş motorada bu boyanmış diye fiyat kırmaya çalışıyorlar.

Yan yatmayan motor yokta. Yan yatmış diye fiyat kırmaya çalışanlar boyanmış pırıl pırıl olmuş motorada bu boyanmış diye fiyat kırmaya çalışıyorlar.
Onlarda var tabi. Yan yatmayı kaza ile karıştıranlar. Ama tüm ilanlardaki motorlar türünün en iyisi nasıl oluyor ? :) :)

Ya bakıyorum da bazı arkadaşlar son süratin önündeki tek engelin dişli oranları olduğunu sanıyorlar. Arkadaşlar, güç diye birşey vardır. Motorun gücü yetmiyorsa eğer, takla da attırsanız hızı arttıramazsınız. Öyle dişli değişimi ile bu iş olsa fabrika motoru o şekilde imal etmez miydi sizce ?

Hesabını da söyleyeyim siz yapın. Ulaşmak istediğiniz maksimum hızı mevcut maksimum hıza bölün, çıkan sonucun küpünü alın. Çıkan değeri de motorun mevcut gücü ile çarpın işte bu kadar güçte bir motor lazım. O da az buz birşey değildir. 5 BG güç artışıyla hızı 10 km arttıramazsınız yani.

Lafım sana değil :) :) Ama bütün motorlar en iyi nasıl olur? :wiinkk:

yaf hiç sorma bu pazarlama taktiğidir ilk dikkati çekmek amacıyla öyle yazılır
ama halen iddia ediyorum tüm Van ve çevresi illerde benim motorumdan daha iyisi yok (naked kategorisinde) (bu kadar da burnum havada yani)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar