Ya bu ne ayıplık !!!

Kusura bakmayın ama gecenlerde oto sanayıde geziyodum... Bide ne gorem cocuk daha belkı 8 yasında yoqtur arkasınada kucuk bı cocuk almıs...gazı sonlamıs ustunde zıplıo deh deh dıe :D ama su anda gulsemde o durma ıcler acısı bı durum

Haksızmıyım abılerım ablalarım ?

Genç aşık :p

Şaka maka Allah korusun :cyclopsan
Ben daha bu yaşta ( 18 ) ailemden destur görmeden motora binmiyorum :cyclopsan

asm

Bende 12 yaşımda araba kullanmaya başlamıştım.

Trafiğe pek çıkmıyordum ama orta okul sonlarında ara ara da trafiğe çıkıyordum.(ehliyeti olmasına rağmen ölüm makinası gibi gezen o kadar serseriden kesinlikle daha zararsızdım diye düşünüyorum)

Ama şu an 12 yaşındaki kardeşime arabayı emanet eder miyim? : Hayır :)

Çocukları görmeden konuşmamak lazım ama 8 yaşta biraz küçükmüş hakkaten :)

Yoq erkektı daha o yasta kızmı atcak arkasına hahaha :D agac yasken eyılırde o yasta bızde surdukde deh deh deh demedık :D

Bende arabayı 10 yasında basladım erken ogrenmek cok guzel bısedır arkadaslar ona bıse demıomda moturda 9 yasında ılk abımle surdum tuttu fılan :D sonra alıstık ama bız ole deh deh deh deh demıoduk :D

hımmmm

Kusura bakmayın ama gecenlerde oto sanayıde geziyodum... Bide ne gorem cocuk daha belkı 8 yasında yoqtur arkasınada kucuk bı cocuk almıs...gazı sonlamıs ustunde zıplıo deh deh dıe :D ama su anda gulsemde o durma ıcler acısı bı durum

Haksızmıyım abılerım ablalarım ?

peki bu motor muydu arkasına aldıgı muahahha

Bunun neresi ayıp bende 8 yaşımda puch marka motosikletle geziyodum..
Günümüzün ünlü yarışçıları kaç yaşında motosiklet kullanmaya başlıyor biliyormusunuz?
Tabi sanayi içinde kullanması tasvip edilmez ama yaşına bakmamak gerekir..
Bence doğal bir durum ileride iyi bir motosiklet kullanıcı olacağına eminim..

extrema arkadasa katılıorum haklı soluoyor...eger ıcınde varsa bı fırsatını bulur yapar cocuk bu kesın kollar fırsatını...tabıkı orda o motoru vermek yada ıhmal etmek yanlıs...

ben 17 yasımdayım hala adam akıllı bır deh dıyemedım :pr::salut:

Bencede yasına bakmamak gerekır.onemlı olan baskalarına zarar vermeden birşeyler yapabilmesidir.

Abı lerım cocuqun surmesıne bıse demıom kı ben cocuk deh deh dıo zıplıo ustunde ve delı gıbı gıdıo ona kıozm deh deh deh dıo tabı guldum ama cok yanlıs yaptıgı sey fren yapsa daha ayakları yere degmes hahaha :D surmesıne bıse deyen yoq :D ama o yas ta o sekılde bıras kotuo tmm bızde suroduk dedıgım gıbı deh deh deh demıoduk :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar