Eğer herhangi bir zevk için,
bir insan terk edilebiliyorsa O sevgili değildir.
Sevgili için ölüme gidilir.
Sevgili için tüm acılara katlanılır.
Tercih başka bir yöndeyse,
O sevgili değildir.
Ayrılmanız kız için iyi olmuş.
Hayatı boyunca ona değer vermeyen bir erkekle beraber olacaktı....
Senin için de iyi olmuş.
Çünkü bir sevgilin var sanıyordun.
Kendi kendini aldatmaktan kurtuldun.
Eğer birgün gerçek bir sevgilin olursa,
bunu çok iyi anlayacaksın.
Motorsiklete MORORSİKLET diyeni terk etmek lazım zaten.
gerçek aşkı bulamamışsın sevgili arkadaşım.:farao:. bir japon klibi vardı hatırlarsınız.:silent:.genç motosiklet tutkunu olmasına rağmen gözlerini kaybeden kız arkadaşına gözlerini veriyordu..motosikleti at bi köşeye gözlerini feda ediyorr yavv:cat:
yani diyeceğim şu ki gerçek aşkı bulsan değil motoru dünyayı satarsın:cherry:
Evlen, 3 sene sonra yeniden alırsın...![]()
tecrübe konuşuyoooo:queen::queen::queen:
mantıklı bulmadım...motordan vazgeçemeyeceğini bilmesine rağmen sana neden rest çekmiş olabilir ki...senin iyiliğini istemiş olabilirmi...2.kazanda yanında kim olacak bunlarıda düşün...veya kazandan sonra seninle birlikte kim üzüldü...motosiklet hiç bir boşluğu doldurmaz...
evet bu gün itibarı ile özgürümolay tamamen şöle gelişti 2002 yılında çok ciddi bir motorsiklet kazası geçirdim kaburgam kolum faln kırıldıktan sonra kız arkadaşım içten içe motorsiklete binmemi pek istemiyor nesse ben geçen yaz türkiye turuna çıktım buna baya sinir oldu esk. şehire kendisini görmeye motorla gidip geliyordum bunuda sorun etmeye başladı ve en sonunda kavga ettik ve kesin tavrını koydu ya ben ya motorsiklet tabiki ben motorumnu seçtim
BU ARADA MOTORSİKLET KULLANAN VE BEKAR BAYANLARA DUYRULUR bende bekarımmm
Cv nizi gönderin incelemeye alınacaktır.. puhahahaha :queen::queen::queen::queen:
Cv nizi gönderin incelemeye alınacaktır.. puhahahaha :queen::queen::queen::queen:
Demekki sevmiyormuşsun. böyle sudan bahanelerle sevgilimi terk edilir...