Ya Bana Far bulmamda yardımcı olun yada bu ucubeyi alcam .

Bendekini mi diyorsun? Güzel de, iyi aydıtlamıyor işte. Madem beğendin, en son ve en kirli resmini de koyayım. El siperi ve yeni aynaları takıldıktan sonraki hali bu. Gerçi Thumpertalk'taki arkadaşlar orijinal aynayla eski aynayı yan yana görsün diye tekini taktıktan sonra çekmiştim.

Aslında sendekini değil, koyduğun fotoğrafdaki fardan bahsetmiştim. :) Bence senin motordaki de güzel ama, fotoğrafdaki olsaymış çok daha şık olurmuş gibi geliyor bana. Özellikle DRZ400'e çok yakışır diye tahmin ediyorum. Ayna da hoş olmuş bu arada.:cat:

Mersin İl Temsilcisi
yürekçe haber bekliyorum hocam =) senin arkadasla konustum o motordan almamaya ikna ettim bakalım haber vercekti

merak etme, araştırmalardayım. uygununu bulursam ben de değiştirecem :)
acele etme bence, güzel bişeyler çıkacak gibi...

http://www.acerbis.com/p107_headlight/3002.html linkteki ürünü alıcam daha önce konusu gecti o zamanlar keyiften alıyorum ama en son angel takıcam diye farımın camını kırdığımdan baska bir camla idare ediyorum oda parçalı gösteryior yeterli ışığı vermedi orginalini bulamadım bulabilcek varsa çokl güzel olur veya baska önerisi olan ? (not linkteki ürünü 150 ytl ye alcam )

ürünü nereden 150 tl ye alacaksınız,diğer acerbislere göre üzerinde 55 w lik ampüller var, iyi aydınlatması lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar