XXL Beden Yazlık Mont İhtiyacı Olan ?

Arkadaşlar,

52-54 ya da XXL beden Yazlık REVIT ES montumu, yeni mont aldığım için ihtiyacı olan bir arkadaşa devretmek istiyorum. Montum 5 yıllık ancak iyi bakıldığı ve çok dikkatli yıkandığı için kol ve etek kenarlarında ufak aşınmalar dışında gayet iyi durumda, omuz ve dirseklerinde sert CE korumaları mevcuttur. Noter huzurunda değil ama fazlaca talep olursa ben de diğer arkadaşımız gibi kaseden isim çekeceğim. Umarım gerçekten ihtiyacı olan bir arkadaşıma faydası olur :)

exNCGgu7j

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mesaj attim

benim prosevinde korumaları çok kötü fermuar yerleri hep bozuldu uyarsa talibim bende.

@marvel23 ; ben 107 kiloyken uyuyordu, şimdi 90 kiloyum gayet uygun oluyor, not ettim :)
Shamy & malumbiri ; listeye yazdım ...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Harika bir şey bu konuların bu şekilde artması.Umarım dahada çoğalır.

Beni de listeye ekleyin ve herkes adına teşekkür ederim bu güzel davranışınız için

Talibim. 190 cm boy var.. ayrrıca birden fazla engelle engelliyim. belki öne geçerim :)

Ayrıca tebrik ederim. Örnek olması hediye etmekten bile daha güzel bir şey..

Tam bedenim, kışlık montla sucuk oluyorum, yazabilirsen sevinirim. Teşekkürler :)

192 boy 103 kilom var. Motosiklet ekipmanlarim yam degil tamamlamak icin calisiyorum bi iste. Yaz sonu alicam motosikleti. Ceket iyi olurdu aslinda beni de ekleyebilirsin butcemi genisletir.

L - XL olur da, XXL bana büyük. boy olur en olmaz. :) umarım ihtiyacı olan birine gider. tebrik ederim sizi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar