XT600 ile D.Anadolu-D.Karadeniz Keşfi

VIA

çok güzel bir gezi olmuş cesaretine hayran kaldım. ama tek basına cıkma beni alabilirsin yani,))) memleketimin insanı idris amca olmasaydı ne yapardın acaba.)))emeğine saglık canm arkadasım....

Öncelikle hoşgeldin. Foruma takılmaya devam edersen birçok şey öğreneceksin.
Bidahakine hazırlan senide alacam yanıma :) İdris amca olmasa ilçeye dönüp nakit çeker ve tekrar gelirdim sırılsıklam olarak :)

Beğenmene sevindim ve seni burda görmekde çok güzel cnm arkadaşım. :rendeer:

VIA

canm arkadasım bi kaç seneye öğrenirim dimi .)))hocam kim ama )))sevgiler ....

İstekli olursan daha kısa sürede öğrenirsin. :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:09 ----------

Harika olmuş. Emeklerinize sağlık.

Saolun beğenmenize sevindim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:11 ----------

bende diyorum burda nedemek istedi anladım şimdi :p

Gözüne kestiremedi beni :queen::queen:

Harika bir gezi olmuş yüreğine sağlık, benide aldın gittin oralara sanki o derece:mrgreen:
Tek başına çıkmak gerçekten cesarat işi :) Sizler sayesinde bizde uzun gezi yapmak için cesaret alıyoruz:cat: Yeni gezinizi dört gözle bekliyorum , saygılarımla:rendeer:

VIA

bisikletle başlamam gerekecek ))

Herkes bisikletle başlar :wiinkk: henüz görmedim direk motosikletle başlayanı :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:27 ----------

10 üzerinden yıldızlı 10, süper bir gezi olmuş..:cat:

Zaman-mesafe performansı açısından olabilir, gezmek açısından kendime ancak 10 üzerinden 7 verebilirim:mrgreen: yinede gayet güzeldi. Yorumunuz için çok teşekkürler. :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:32 ----------

Harika bir gezi olmuş yüreğine sağlık, benide aldın gittin oralara sanki o derece:mrgreen:
Tek başına çıkmak gerçekten cesarat işi :) Sizler sayesinde bizde uzun gezi yapmak için cesaret alıyoruz:cat: Yeni gezinizi dört gözle bekliyorum , saygılarımla:rendeer:

Teşekkürler beğenmenize sevindim :rendeer: Fazla bir cesaret gerekmiyo harbe gitmiyoruz sonuçta :mrgreen: gezi işte, yanınıza birini bulamayınca tek çıkmak zorunda kalıyorsunuz :)

Süper bir gezi olmuş.. sana ve motoruna sağlık. bende hep gitmek istedim rize tarafına bakalım ne zaman kısmet? işallah bigün biryerde karşılaşırız. selamlar arkadaşım.

Tebrik ederim harika bir gezi olmush.
Konakladigin yerlerle ilgili biraz detay versen gezi rehberi gibi bisey cikabilir ortaya, mesela :)

VIA

Süper bir gezi olmuş.. sana ve motoruna sağlık. bende hep gitmek istedim rize tarafına bakalım ne zaman kısmet? işallah bigün biryerde karşılaşırız. selamlar arkadaşım.

İmkan varsa D.karadeniz mutlaka motosikletle gezilip görülmeli!!

Toroslarıda keşfe çıkacağım bu yaz belki oralarda bir yerde karşılaşabiliriz :) Adana'ya selamlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 ----------

Tebrik ederim harika bir gezi olmush.
Konakladigin yerlerle ilgili biraz detay versen gezi rehberi gibi bisey cikabilir ortaya, mesela :)

DoğuAnadoluda öğretmen evlerini tercih ettim Karadenizdeyse Çamlıhemşimden Ayder istikametine giderken ilçe çıkışında sağa sapan bir yol var o yolun tahmini 3-4 km ilerisinde Doga pansiyonda kaldım orayı öneririm gayet nezih bir ortamı var.

Gezi rehberine ne gerek var.. çıkın yola canınız nerde isterse orda verirsiniz mola :)

VIA

yeni motorunla, aynı geziyi tekrar istiyoruz :)

Yıllık izinde denk getirebilirsek birlikte çıkabiliriz ağabey, R1 karadeniz ikliminde çalışıyorsa tabi :cherry:

Bu arada bu geziyi yaptığım XT600 satlıktır henüz ilan vermedim ilgilenenlere; motosiklet 1999 model 2002 trafiğe çıkışlı 63 000 kmde ve onlarca defa bu tür etapları tamamlayacak durumdadır.

Aslında kararsız kalmıştım ama satacağım sezon sonunda tekrar alırım böyle bir alet, mesela bugün gezdiğim Kanisipi-Çatak yolları tam XT likti fazer için biraz riskli yerlerdi :)

Son düzenleme:

KBC

macera böyle bişey işte tamamen kusursuz bi gezi olsa sadece gezmiş oluruz değilmi :) ufak ama can sıkmayacak olumsuzluklarda biraz macera yaratıyo :) üşümek ıslanmak .. ki sıcak yeri bulunca daha kıymetli oluyo :) harika bi gezi olmuş tebrikler anlatımda çok güzel darısı bizim başımıza :) paylaşım için teşekkürler

Yıllık izinde denk getirebilirsek birlikte çıkabiliriz ağabey, R1 karadeniz ikliminde çalışıyorsa tabi :cherry:

Bu arada bu geziyi yaptığım XT600 satlıktır henüz ilan vermedim ilgilenenlere; motosiklet 1999 model 2002 trafiğe çıkışlı 63 000 kmde ve onlarca defa bu tür etapları tamamlayacak durumdadır.

Aslında kararsız kalmıştım ama satacağım sezon sonunda tekrar alırım böyle bir alet, mesela bugün gezdiğim Kanisipi-Çatak yolları tam XT likti fazer için biraz riskli yerlerdi :)

Fiyat nedir acaba?

VIA

Motosikleti bu sezonda kullanacağımı düşünerek neler yaptırdığımı ve temizliğini buradaki tanıyan arkadaşlar biliyorlar, zaten ilanını açtığımdada belirtirim. Satış nedenim fazer aldım ve iki motosikleti bütçemin şuan kaldırmamasındandır. Tek bir rakam söylüyorum fiyatı 6000 tl dir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar