XT600 ile D.Anadolu-D.Karadeniz Keşfi

Paylaşım için teşekkürler, güzel bir rotada güzel bir gezi olmuş. Tebrikler...

VIA

cesaretinizi ve maceraperest ruhunuzu kutluyorum..
xt600'da dikkatimi çekti,bu kadar kırıcı ve zorlu yolda muhteşem bir performans...araştıracağım..Tarz değiştirme zamanımın geldiğini sizin
bu fotolarınızı seyreylerken farkettim..Bobcat'ten kurtulup kendimi
ege'nin dağlarına bayırlarına teslim etmeliyim..:)

Teşekkür ederim VIA...

Teşekkür ederim yorumunuz için :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:25 ----------

asıldın kıza o da seni sapık sanıp kaçtı demi:queen:

bi seni görmek nasip olmadı inşallah bu yaz gelcez yanına via ile birlikte

kardeş emeğine sağlık fotolar on numara

Benden önce senle karşılaştıysa benide sapık sanmış olabilir :queen:

Kardeş saol bu yaz İran'a gideceğiz senle :)

Son düzenleme:
Ah be abi, deli gibi senin makineden arıyorum. Bulamamışken, böyle bir gezi beni çileden çıkardı:mrgreen:. Teşekkür ederiz.

Hocam tekeriniz düz bassın, ancak kasktan başka bir koruma yok heralde üzerinizde...

VIA

Teşekkürler arkadaşlar üzerimdeki korumalar kask,dizlik,dirseklik,ve eldiven montum su geçirmezdi fakat altta kot vardı

Çok güzel bir gezi olmuş. Bu kadar kısa zamana ancak bukadarı olurdu zaten. Yalnız, yanında hiç eşya olmaması çok dikkatimi çekti. Uzun yol nede olsa. Hele hele karadenize giderken en azından yanına bi yağmurluk almadan, ilk yardım için malzeme almadan iyi güvenipte çıkmısın yola. Neyseki sağ salim bitmiş yolculuk..

VIA

Çok güzel bir gezi olmuş. Bu kadar kısa zamana ancak bukadarı olurdu zaten. Yalnız, yanında hiç eşya olmaması çok dikkatimi çekti. Uzun yol nede olsa. Hele hele karadenize giderken en azından yanına bi yağmurluk almadan, ilk yardım için malzeme almadan iyi güvenipte çıkmısın yola. Neyseki sağ salim bitmiş yolculuk..

Karadenize kadar gideceğimi bende bilmiyordum:)

Bence süper bir gezi yapmışsın 3 gün için. Bizler içinde resimleri paylaşmışsın çok teşekkürler. Ancak motorla yola çıkarken önemli bir kaç alet ve eşyayı yanında bulundurmanı şiddetle tavsiye ederim. hele hele yalnızken.

VIA

Uzun seyahate çıkarken teknik açıdan bana göre en iyi tedbir yol öncesi kullanılacak motosikletin tüm bakım ve kontrollerinin yapılmasıdır.Örneğin debriyaj teliniz biranda hiçbir belirti vermeden yolda kopuvermiyor,far ampülü yeni değişti ve elektrik tesisatınızda sıkıntı yoksa kullanım süresi dolmadan ampul gitmiyor,örnekler çoğaltılabilir. 7 yıldır çoğunluğu XT ile bu tür gezilere çıkıyorum ve teknik olarak hiç sıkıntı yaşamadım bu şans eseri olmuyordur sanırım

Güvenlik açısındansa korumaları kullanıyoruz ama zaten yalnız yola çıkmak başlıbaşına bir risk değilmi? Olası bir kaza durumunda bulunduğumuz yere göre yardım dahi alamayabiliriz oyüzden bunu göz önünde tutarak motosiklet kullanmak en önemli tedbir bence.

Bunların dışında yolculuk yaparken yanıma ağırlık yapmak isteyebileceğim ufak bir çakı dışında hiçbir şey yok. Hani hiç risk olmasın desem otoyla çıkarım yola lastikten tut herşeyi yedeğiyle taşırdım kocamanda bir alet edevat çantası :) ama gerek yok! Zaten yola çıktığımda artık başka hiçbir şey düşünmek istemem kafamda sadece yol ve gezip görmek vardır benim tarzım bu.

Son düzenleme:
Bize sadece "Helal Olsun:cat:" demek kalmış:) Müthiş bir macera... Kimisi sadece hayal eder, kimi de sizin gibi gerçekleştirir... Tebrikler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar