Xt 125 X Yamaha Ariyorum

arkadaşlar xt125x yamaha motor arıyorum.Benimle birlikte her yere götürebileceğim bir motor.Arazide dolaşmayı seviyorum.Ben kapadokya bölgesinde bulunduğum için tarihi yerleri çok gezerim.sıfır fiyatı 7000 ytl
yada ona benzer bir motor önerebilirmisiniz

İkinci el düşünürsen Falcon öneririm temiz 6 ya bulursun :)

O para verilmez o motora :)

Monswanted desteğin için sağol.dishy falcon scooter değilmi.:) yoksa ben mi yalnış biliyorum.Yamahanın dışında başka önerebileceğiniz motor markası varmı.fiyatıda uçuk olmayacak.

:mrgreen: hayır falcon 400 lük enduro vitesli bi makine hondanın :)

0020tb1.jpg

Son düzenleme:
eferim kız iyi reklam yapıon falcon hakkında:cat:... O bir efsane nede olsa..

Arkadasım Honda yamaha Suzuki Kawasaki bu markalar iyidir motosiklette... Bi sürü iyi marka daha var saymakla bitmez.. Sen tarzını belirle yeter...

honda xlr 125 tavsıye ederım ve istersen satmayı dusunuyorum. pratik esnek ve dayanıklı bır motor.

Bende XT125'e bayılıyorum. Şöyle temiz bi ikinci el alsam heralde ilaç gibi gelir. Ama ben ağırlıklı olarak artçımla kullanacağım. Boyum 1.90, kilom 85. Artçımda 1.60, 55kg. Bu makine heralde bu şartlarda yoğun bir şekilde kullanılmaz. Olmazsa falcon bakcam tabi. Ama başlangıç için bu şartlarda XT125 yetse iyi olur. Çünkü ilk motorumun 400cc olmasının dezavantajları altında ezilmek istemiyorum..Sizin fikriniz nedir arkadaşlar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar