XT 125 R Sonunda Bir Motosikletim Var :))

Arkadaşlar bugün itibari ile Xt 125 r ilk motorumu almış bulunuyorum. Yarınki noter işlemlerinden sonra artık benimdir :) Darısı tüm arkadaşların başına. Yeni üye olsamda yıllardır takibinde olduğum güzel paylaşımlarınız için sizlere teşekkür ederim. Sayenizde bilinçli bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Saygı ve sevgilerle.

Eyvallah kardeş :) Hepimizin tekeri düz bassın inş. En yakın zamanda fotolar boy boy dizilecek :) Görmemişin motoru olmuş egsozunu koparmış misali :p

Moderatör
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullan. Ramzey'di Kuba'ydı derken, en doğru tercihi verdiğini motorunu kullandıkça anlayacaksın :)

hayırlı olsun bende xt 125 x vardı sıkıştırmassan 10 kuruş yakar km de sadece yağ değiştir gitt hava filtresi yağlı süngerdir egzozdan cıkan havayı karıştırarak kullanır dışardan hava almadığı için sünger kirlenmiyor sana sadece 20 tl 1 lt yağ alıp koymak kalıyor.

Moderatör
Bu arada konuyu yanlış yere açmışsın sanırım heyecanla :)

Teşekkür ederim arkadaşlar :) Heycandandır :) Nereye açacağımıda bilmiyorum gerçi ama :) Umarım adminler taşır yahut admin ya da mod kim özelden msj atayım :)

Çindi japondu derken gözümü kararttım aldım birini işte umarım motorculuk kariyerim için iyi bir başlangıç noktası olur bu seçim :)

hayırlı olsun inşallah iyi bir başlangıç olur senin için bizim buraların ağzıyla eyi olur zahar :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hayırlı olsun....
Umurbey de tam xt nin yeri.... Güzel seçim... :cat:

Eyvallah arkadaşlar :) Haklısın buralar tam yeri kontağı açtıktan 5 dk sonra ormandasın hehe :)

Vay dostum hayırlı olsun. Yolun her daim açık olsun. Kaskın yere değmesin inşallah. Tü tü tü tü:cherry: Okudum üfledim ben seni merak etme bişey olmaz. Selamlar...

Motosikleti
Honda sh125
Hayirli olsun gule gule kullan
Resimleride ativer gozumuz gonlumuz acilsin :)

Hayırlı olsun güle güle kullanın :) Güzel seçim :cat: Benimde gönlümde xt 125 R var ama kısmet :)

Dün akşam kullanmaya başladım ufaktan. Bu kadar zevkli ve rahat olabileceğini hiç düşünmemiştim. Boyu boyuma huyu huyuma maşallah :) Fotolar bu hafta sonu bakımından sonra gelecek inş :) Eyvallah darısı isteyenlerin başına ;)

Kocaeli İl Temsilcisi
hayırlı uğurlu olsun allah kazasız kedersiz binmeyi nasib etsin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar