Xmax400abs çekişte düşme var yardım

Xmax ABS 2015 motorum 20000km çekişte düşme ve ara. Hızlanma yapmıyor
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerxmax400

Belki kayış kaydırıyordur , ona bakmak gerekir , motor kaynaklı olma ihtimali zayıf. Yağsız kalmadıysa.

Motosikleti
Yok
Xmax ABS 2015 motorum 20000km çekişte düşme ve ara. Hızlanma yapmıyor
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerxmax400

Kavrama ile ilgili probleminiz varsa su sekilde anlamaniz mumkun diye dusunuyorum mantiken, teknik bilgim cok fazla degil. Normalde, benim scooterimda rolanti 1500 devir/dakika, kavrama ise 3000 devir/dakika gorunuyor devir gostergesinde. Sizin normaliniz kac acaba? Eskiden 3000'de kalkis yapan scooter diyelim ki 4000'de kalkmaya basladi, kayis/debriyaj/baga sorunu yasiyor olabilirsiniz.

Eski scooterimda debriyaj bittigi icin kavrama olmuyordu ve scooter titriyordu, ozellikle yokusta.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hava filtresine baktınız mı ? Toz toprak olan yollardan çok geçiyorsanız hava filtresinin değişmesi gerekiyordur belki bir kontrol edin.

Rutin bakımları düzenli yapılıyorsa ( Yağ,Buji vs ) Detaylı varyatör bakımı yapılması gerekiyor. Debriyajın dağıtılıp gerekli yerler greslendikten sonra tekrar takılması gerekiyor. 20.000 km ' de bildiğim kadarıyla kayış değişiyor fakat balata spreyi sıkıp geri takıyorlar. Bu konu ile ilgili youtube'dan ''Detaylı varyatör bakımı ruhi usta'' olarak aratarak çıkan videoları izleyip ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar