xmax yardım

selam arakadaşlar x max 250 var bugün şanzımanın ordan yağ kaçırdığı farkkettim bana malyeti ne olur çok az miktara kaçırıyor ama pipirikli bir adamım

şanzımann keçelerinin ordan kaçırıyor gibi geldi ama foto atamadım

Sen bir foto bile koyamazken bizden doğru cevabı yazmamızı istiyorsun. Bütün keçe conta ne varsa hepsini değiştir. O zaman yağ kaçırmaz... :)

F54

x max te şanzıman varmı ki yağ kaçırsın..

hocam haklısın da atamadım bu moora 20bin bakımında detaykı olaark neler değişior bilen var mı

CVT şanzıman kapak contası değişir. Servisinde 40-50 lira bişeydir en fazla.

Bütün scooterlerde şanzıman vardır. Ama vitesli motorlarınki gibi değildir.

Benim motorda da (XCITY) çok az damlama şeklinde şanzıman yağ kaçağı vardı. Bunu arka jantta yağ damlası lekesinden anlıyordum. Çözümü kendim bulmam gerekti. Aşağıdaki yağ biraz daha kalın galiba. Sızıntı olmuyor. Fakat herhangi bir ustanın onayını almadığım için risklerini bilmiyorum. Kullan diyemem. Ben kullanıyorum.
Maxlife%20CVT%20823551%20FL%20lc_ANGLED.jpg

Benim motorda da (XCITY) çok az damlama şeklinde şanzıman yağ kaçağı vardı. Bunu arka jantta yağ damlası lekesinden anlıyordum. Çözümü kendim bulmam gerekti. Aşağıdaki yağ biraz daha kalın galiba. Sızıntı olmuyor. Fakat herhangi bir ustanın onayını almadığım için risklerini bilmiyorum. Kullan diyemem. Ben kullanıyorum.
http://valvoline-spb.ru/sites/default/files/Maxlife CVT 823551 FL lc_ANGLED.jpg

xmax de önerilen şanjıman yağı 10x40

80-90 numara yağ olmasına olur ancak kalın yağ olduğundan dişlilerin çok ince ayrıntılarının aralarına girmesi ve yağlama yapması 10x40 gibi olmayacağından ileriye dönük olarak çabuk aşınmalara yol açar

90 numara yağ araçların diferansiyellerinde kullanılıyor genelde,diferansiyelde ince küçük çaplı dişli olmadığı için problem olmaz

araç şanzımanlarında aşınmadan ötürü ses ve boşluk olduğunda 90 no kullanılır ancak vites geçişleri zorlaşıyor kalınlığından ötürü

Sabah dadaş motorun yolunu tutacaz 20 gündür kullanıyorum çok memmunum valla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar