Xmax rölanti dengesizliği

Yamaha xmax 250 abs 25000 km / yağ değişimi yapıldı daha sonra rölanti dengezisliği başladı ardından kalkışlarda aşırı titreme başladı , rölanti dengesizliği için bir ustaya gösterdim "bişi olmaz böyle devam et sana zararı yok dedi " rölanti dengesizliğinin ne zararı var böyle kalsa ne olur , teşekkürler

Yamaha xmax 250 abs 25000 km / yağ değişimi yapıldı daha sonra rölanti dengezisliği başladı ardından kalkışlarda aşırı titreme başladı , rölanti dengesizliği için bir ustaya gösterdim "bişi olmaz böyle devam et sana zararı yok dedi " rölanti dengesizliğinin ne zararı var böyle kalsa ne olur , teşekkürler

buji değiştirdiniz mi?

Motosikleti
Yok
Yokuş yukarı zorlanma var mı ? Kırmızı ışıkta dururken titreme ?

buji değişmediler ama bujiden değil dediler

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------

yokuş çıkıcak yer yok olduğum yerlerde :) kırmızı ışıklarda dururken titreme yok , ama kalkışlarda daha öncekinden farklı bir titreme başladı , teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Senkron ayarı yapıldı mı?

Titreme varyatör, debriyaj, kayış. Bunlardan yapar bunları gösterin. Rölanti dengesizliği için de bujiyi bir değiştirin.

senkron ayarı yapılmadı , gösterdiğim usta bujiden değil demişti , ustaya göre bişi olmaz böyle binebilirsin demişti ama bana pek rahatlatıcı bi cevap gibi gelmedi ,rölanti dengesizliği nelere yol açar ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------

yakın zamanda yağ değişimi olmuştu ,titreme ve rölanti sorunu bundan hemen sonra başladı alakası varmıdır acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar