xmax 250cc aydinlatma

Arkadaslar merhaba 2015 xmax 250 momo desing ime aydinlatma aksesuarlari eklemek istiyorum eklemek istedigim aksesuarlar motorun elektrik aksamina veya akuye zarar verir mi servise sordugum da bu motorun akusunun kendine yettigini ve ekstra aydinlatma taktigimda ilerleyen zamanlarda akuye veya elektrik aksamina zarar verecegini ve motorun garantiden cikacagini en guzelinin oldugu gibi kullanilmasini soyledi.Taktirmak istediklerim cakarli sis fari arka frenleri cakarli ve cift far uygulamasi bu uygulamari yaptiran arkadaslar yardimci olurlarsa sevinirim.

Sis farı, amerikan park, far değişimi ve park değişimi yaptırdım ancak çift far yaptırmadım. İlk taktırdığıö gün arkadaşlarımı kontağı çevirip gösterdim 5 dk kadar açık kaldı. Ertesi sabah akü uyarısı ile beraber motor 1 dk kadar çalışıp kapandı. Bir daha çalıştırdığımda biraz gaz verdim durduğu yerde. Akü yeniden 14 lü değerlere geldi. Bir daha da kontak açık çok beklemedim. Direk çalıştırdım motoru ve bir sıkıntı yaşamadım şimdilik.

Elektrik aksamının garantiden çıktığı doğru.

Muhtemelen aküyü, ekstra donanımlar takılmasını engellemek için tam yetecek kadar yapıyorlar. Hiç bir üretici ek donanım istemiyor sanırım.

Cift fari neden yaptirmadin? far degisimi derken xenon farmi taktirdin?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------

Sadece elektrik aksami mi garantiden cikiyor?

Cift fari neden yaptirmadin? far degisimi derken xenon farmi taktirdin?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------

Sadece elektrik aksami mi garantiden cikiyor?

Hali hazırda yapılan biri uzun biri kısa sistemi değiştirmek istemedim. O sonuçta orjinalliği bozan bir şey. Xenon taktırdım sadece.

Ben sadece elektrik aksamı diye biliyorum.

Bu dediklerini nerede yaptırdın ve sana maliyeti ne oldu bende sis farı yaptırmayı düşünüyorum

merhaba,

bu islerle ugrasan MT uyesi @xanka nickli bir arkadas var. ben de xmax icin zamaninda kendisiyle yazismistim. forumda aratip bulabilirsiniz. garantiyi bozmadan yapilabildigini isitmistim. kendisi daha detayli bilgi verecektir. saygilarimla

iyi forumlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Led aydinlatma urunleri takarsan bitsey olmaz ancak ampul urunler kullanirsan daha fazla guc ceker ve motorun beyni akuyu sarj edemez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar