- Konu Yazar
Efendim herkese gunaydin. Herkese guzel surusler. Herkese iyi gunler diliyorum. Her ne kadar profilimde sym gorunse de hali hazirda 13.000 km de 2016 model x max 250 abs satin aldim. Fidlle in canı uzun yola yeter de benimki yetmeyecek diyerek motoru buyulttum. Fiddle den ayrildim. Esim ve ben toplam 200 kiloyuz. Ben 130 kilodan fazlayim. Normal ebatlarda olan esim. Bu yaz egeyi turlayacagiz kafaya koyduk. Zaten kusadasindayiz. Turlar genelde en fazla 500 km civarinda olacak.Ekipmanda problemimiz yok. Fakat aklimi kurcayalan seyler var. Uzun yola giderken yanimizda bulunduracagimiz kopuk idi fitil idi sigorta idi boyle seyleri de temin ettim ama altimizdaki scooter. motor arizasi olur ise ne kadar mudahale edebiliriz? Nereye kadar ve nasil mudahale edebiliriz? Tecrubelerini paylasacak arkadaslarin yorumlarina ihtiyacim var. Simdiden cok tesekkur ediyorum. Iyi surusler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:01 ----------
Sadece motor arizasi da degil basimiza gelebilecek diger kronik durumlardan da bilgilendirmede bulunmanizi rica ediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:01 ----------
Sadece motor arizasi da degil basimiza gelebilecek diger kronik durumlardan da bilgilendirmede bulunmanizi rica ediyorum.