xmax 250 mi r25 mi ?

Hocam boy 1.67 kilomda 60 diyosunuz sizin yerinizde olucam ikisinide almam kalitemi kalite,fiyatı diğerlerinden uygunmu uygun,Şekilmii şekil,alırım bi ninja 250sl rahatıma bakarım
Kafama göre herşeyi yaparım. Yağ pompası arızasıyla felan uğraşmam yani :cherry:

Son düzenleme:
altındakı motor racing se zaten bır sıfır ondesın scooter tarzına bınıp ne yapacan bu yasında genclıgın adrenalınını kullan bın racınge parket okulun onune okul cıkısı herkes cıkarken bın motoruna bas gec onlerınden benımde cg var ama racıng arıyorum sımdı unıyre gıdıp gelmek ıcın

Kritik yerde kalmış konu ben de bunu merak ediyordum..uzun yolda nasıl xmax250

15bin km ironmax modelini kullandım,tek kişi ve max 30-40 kg kadar topcase yükü ile karadeniz sahil şeridinde yeterli geldi

neden karadeniz orneğine gelirsek,malum yokuşları,ınışleri,tırmanması meşhurdur,benzer yollar akdenizde de var.

ama aynı yolu artçı+30kg yük ile yaptıgımda 21hp lik güç yetersiz kalıyordu.fazla yakıt tuketımım vardı,makına zorlanması cabası

yeni kasaları bluecore motorlu,kullanmadım ama daha iyi ivmelenmesi var dıyorlar.

aynı turu yaptıgımız arkadaşta daelim s3 vardı,samımı konusuyorum xmax tan daha canlı gidişi vardı,ben tırmanmada 100-110da kalırken,daelim sanki 300cc ayarında uzuyordu.

15bin km ironmax modelini kullandım,tek kişi ve max 30-40 kg kadar topcase yükü ile karadeniz sahil şeridinde yeterli geldi

neden karadeniz orneğine gelirsek,malum yokuşları,ınışleri,tırmanması meşhurdur,benzer yollar akdenizde de var.

ama aynı yolu artçı+30kg yük ile yaptıgımda 21hp lik güç yetersiz kalıyordu.fazla yakıt tuketımım vardı,makına zorlanması cabası

yeni kasaları bluecore motorlu,kullanmadım ama daha iyi ivmelenmesi var dıyorlar.

aynı turu yaptıgımız arkadaşta daelim s3 vardı,samımı konusuyorum xmax tan daha canlı gidişi vardı,ben tırmanmada 100-110da kalırken,daelim sanki 300cc ayarında uzuyordu.

peki karadenizin yaylalarına keçi yollarına arazi yollarına çıktın mı ..hafif çamurda sürdün mü xmaxi
burgman 200 ü kullandıysan hangisi daha iyi xmaxa göre

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

daelim s3 iş arkadaşımda vardı oda diyordu kalkışta çok hızlı ivmeleniyor v.s diye.

peki karadenizin yaylalarına keçi yollarına arazi yollarına çıktın mı ..hafif çamurda sürdün mü xmaxi
burgman 200 ü kullandıysan hangisi daha iyi xmaxa göre

O dedigin yollara tenere olacak,crf olacak,wr olacak.

Bizim ekip asfaltçi,en fazla ilçelerde stabilize yollarda surduk.

Burgmani kullanmadm

Ama alti alçak ve jant ebatlari xmaxtan kucuk.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------

daelim s3 iş arkadaşımda vardı oda diyordu kalkışta çok hızlı ivmeleniyor v.s diye.

Dogrudur.

Xmax 21 hp
S3 25 hp

4 hp lik fark ciddi anlamda viteslide hissedilmesede varyatorlu motorlarda bariz belli ediyor kendini.

Bagalar,kasnak çapi,strok,gibi unsurlar rakiplerine gore farkli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar