xmax 250 abs yerine

kaça satarsın mesela şu an satacak olsan. Kafamda fiyat olsun diye soruyorum yanlış anlama

Valla benim motor xmax momo
Akrep var
Bacak koruma var
Sisy bar var
Bmc performans hava filtresi var.

Herhalde satsam 16.500 filan isterim

Diyeceksin ki hersey var j.costa niye yok

Oda 20.000 km de takilacak :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki burgman 200
2 el den neden bu kadar tırsıyor insanlar anlamıyorum
Ya kardeşim sen şimdi Sıfır motor aldım 2 yıl sonra satacaksın fakat millet almıyor neden kullanılmış diye korkuyor halbuki sen cc değiştirmek için Satıyorsun
Yani servis bakımlı motosiklet alınır 2 yılda mekanik olarak hiçbir motora birşey olmaz kaç km yaparsa yapsın yeterki bakımı yapılmış olsun yani 100000 km yol yapmış motora birşey olmaz çok gezen adam motoruna iyi bakar her değişmesi gereken zamanında değişir
Yeter ki büyük kaza sı olmasın büyük derken şase de işlem olmasın şakilü kaymasın yani
Yoksa her yeri plastik kırılsa çatlasa değişse ne olur

turkiyede sirf motosiklet degil diger motorlu araclarda da herhangi bir sıkıntı olsun hemen elden çıkarmaya bakılır.mesela burda bile motorla ilgili bir sorunu olan arkadaşa hemen tavsiye olarak "sat hemen" denilir.

F54

Hiç at hırsızı tipim yok ama salağa yatarak çok güzel kandırabiliyorum insanları. O işler tiple olmuyo yani :cherry: Çok mecbur kalmadıkça dürüstlükten taviz vermem ama :)

At Hırsızı nı herkez çözemez merak etme
Bu tecrübeler yazı okuyarak öğrenilmez yaşamak lazım
Çok Alıcı Satıcı ile konuştum pazarlık Yaptım
Ne hikayeler ne hikayeler.
Adam diyorki araba da 5 parça boya ver ya dedim arkadaş bu arabada zaten kaç prça Boyalı parça var komple Boyalı de bende uğraşmayayım sende uğraşma yani

Sym gts 250i nin ikinci ellerine bakıyorum da şu an. çıkış yılı için bi kısıtlama yapmalı mıyım sizce. İlla 2015 çıkışlı mı olmalı yani. Ben sık sık motor değiştirmeyi planlamıyorum bu arada onu da söyleyeyim zaten çok fazla km yapabileceğimi de düşünmüyorum taş çatlasın senede 4-5bin km yaparım

Ani oluşacak sorunlardan uzak durmak ve bahsettiğim yüksek parça giderlerinden kaçınmak için yeni almanız sizin için daha uygun olur. Bu dediğim SYM için geçerli. Ama japon olursa ikinci elini de korkmadan alabilirsiniz. Çok yakın bir arkadaşım fırsat yakaladığı için SYM GTS evo 250'yi sattı ve 2015 model ikinci el Xmax aldı geçen hafta.

Suzuki Burgman 200 ABS sizin derdinize deva olacaktır. Bence çok fazla kafa karıştırmaya gerek yok. X-Max'te aradığınız her özelliği bulabilirsiniz hem de daha uygun bir alternatiftir.

2 kişi yazısını görmemişim pardon, temiz 2.el xmax 2 kişi için çookkk daha iyidir tabikide

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam daha uygunu yok mudur diyorsun? Bir de 2. el hakkında ne düşünüyorsun?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

hocam daha uygunu yok mudur diyorsun? Bir de 2. el hakkında ne düşünüyorsun?

Merhaba kardeşim xmax sele serttir artçı için yumuşak ama sürücü için popo herkes ağrıtıyor ekstradan yumuşak sele alırsan + masraftır

joxmax veya gts evo seleleri gerçekten çok yumuşak bizzat günlerce sürdüm hiçbir popo ağrısı yapmaz xmax ile oturuş pozisyonu aynı

ayrıca joymax kullanıcaksan radyator sıcağını içeri veriyor diz örütüsü alırsan soguklarda bile çok rahat kullanırsın,

Sym xmax e göre parçaları ciddi anlamda ucuz çokta dayanıklı bende 3. sym model yükseltme hep hiçbir şikayetim arıza yaşamadım geçrekten kıymetli ürünler üretiyor,

Sormak isteidğin herşeyi en ince detayına kadar sorabilirsin motor iç aksamı dışında varyator kayış bakımına kadar kendim yapabiliyorum grenaj toplamaya kadar,

Saygılar

valla ben şu an 3 motor arasında takıldım kaldım joymax - gts evo - xmax

xmax abs li olduğu için daha güvenli geliyor gözüme fakat diğer iki motor bariz daha rahat ve biraz daha uygun
çok kararsızım açıkçası

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar