- Motosikleti
- XMAX 300, MT 25, ARORA BEATRİX, HONDA FORZA 250
- Konu Yazar
Herkese Merhaba,
2. El XMAX 250 ABS almayı düşünüyorum. (yaklaşık kasımdan beri halen alamadım bu sefer alacam ama
) 2. el bir motor alırken özellikle XMAX alırken nelere dikkat edilmeli sizce. İlanlardan gördüğüm kadarıyla bazılarında yedek anahtar kırmızı anahtar falan var. Mesela bunlar olmazsa çalınma riski mi var almamam mı lazım? Daha önce motor kullandım fakat öyle eşin dostun motoru 2 tur zevk aldım sadece deneyim 0 yani. Üzerine bindiğimde veya yakından incelediğimde neye dikkat etmeliyim. Egzozun pası önemli bir etken midir? Hangi servis güvenli sizce götürsem göstersem de kime diye düşünüyorum.
Birde ben Şişli'de oturuyorum. Gebze'de de çalışıyorum. Her gün git gel 120 km yapacağım. NMAX 155 ler var ABS'li modeli. Bir yanımda ona gidiyor ama çok küçük geliyor. O yolu kaldırırmı bilemedim. NMAX 155 ABS'li kullanan varsa önerir misiniz?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
:bounce:
2. El XMAX 250 ABS almayı düşünüyorum. (yaklaşık kasımdan beri halen alamadım bu sefer alacam ama
Birde ben Şişli'de oturuyorum. Gebze'de de çalışıyorum. Her gün git gel 120 km yapacağım. NMAX 155 ler var ABS'li modeli. Bir yanımda ona gidiyor ama çok küçük geliyor. O yolu kaldırırmı bilemedim. NMAX 155 ABS'li kullanan varsa önerir misiniz?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
:bounce: