XJ6 - ZX4RR - R7 kapışması

Motosikleti
Yamaha XJ6
Merhabalar;
Benim ihtiyar xj6 ile yeni nesil motorsiketleri trafige kapalı alanda deneme yaptık.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Zx4R güzel uzamış. 3 Motor arasından bir tercihte bulunsam sanırım R7'yi seçerdim.

Motosikleti
Ns200 15"
Bu listenin güzeli bencede R7'dir, kendisi ile dağ yollarında çok güzel eğlenilir diye umuyorum. ZX-4RR bana nedense çok saçma sapan gereksiz motosiklet geliyor, 400 cc 4 silindir bence gereksiz. Kawasaki'ye para verene kadar gidip Honda'nın 650 cc 4 silindir serilenden bir motosiklet tercih ederim daha iyi.

Motosikleti
Yamaha XJ6
Zx4RR kendi sınıfında rakipsiz duruyor ayrıca dediginiz gibi motorsiklet çok güzel uzuyor yüksek devir çevirmesi avantaj sağlıyor.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Rolling bu videonun aldatmacasi. O tork degeri ile ZX4 kalkista her iki motordan da ciddi fark yer ve kisa mesafede kapatamaz . Gercek hayatta karsiligi olmayan bir degerlendirme olmus. Max tork degerine ancak 13000 d/d da ulasabiliyor ki kalkis aninda red line bandinda olmasi gerekir. Kullanicinin devri asla düsürmemesi ve devrin tirmanip kesiciye girmemesi icin 1000 devir dakikalik bir bantta tutabilecek hassasiyette olmasi gerekir. Bunu yapabilecek baba yigit ve buna dayanacak debriyaj biraz zor bence

Sevgilerimle

Son düzenleme:
Motosikleti
Yamaha XJ6
Rolling bu videonun aldatmacasi. O tork degeri ile ZX4 kalkista her iki motordan da ciddi fark yer ve kisa mesafede kapatamaz . Gercek hayatta karsiligi olmayan bir degerlendirme olmus. Max tork degerine ancak 13000 d/d da ulasabiliyor ki kalkis aninda red line bandinda olmasi gerekir. Kullanicinin devri asla düsürmemesi ve devrin tirmanip kesiciye girmemesi icin 1000 devir dakikalik bir bantta tutabilecek hassasiyette olmasi gerekir. Bunu yapabilecek baba yigit ve buna dayanacak debriyaj biraz zor bence

Sevgilerimle

Kendi aramızda yarışımız zaten amoterce sadece kendimizce bir şeyler görelim düşüncesindeyiz.Saygılar..

Son düzenleme:
ZX4RR'ı bir süre sürmek isterim ama uzun vadede almaya gelince R7'ye kayarım. Kapalı dar dağ/orman yollarında R7'nin bloğu çok daha keyifli olur.
XJ6 da eski yarimdir ama, eski yarim olarak kalsın =)

zx4rr almayı düşünüyorum da almadan bi test etmek istiyorum ancak kawasaki hiç test sürüşü yapmıyor yav.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar