xj6 diversion f yoksa mt 07 mi

selam arkadaşlar 26 bin bütcem var xj6 diversion f mt arasında kaldım kullannan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi

c3y

Sadece 4 silindir 2 silindir farki tamamiyle zevk meselesi hangisinin sesi sana guzel ise onu al..

xj6 diversion f daha çok hoşama gidiyor 2 el piyasında sıkıntı cıkarırmı

İkisi de bir birinden farklı sınıf motorlar

Burda asıl kendine sorman gereken; hangisi beklentilerimi karşılıyor.
Artçılı kullanırım , uzun yolda da rüzgardan tokat manyağı olmayayım , artçım da rahat etsin diyorsan diverson f

Yukarıda verdiğim sadece bir örnek.

Bu gibi soruların cevabı da sende.

Hayırlı olsun şimdiden

rx3

Xj6 nin naked olani daha guzel bence ben onu alirdim

dostum bende para biriktiriyorum bunların kullanıcısı olamadım malesef ama benim tercihim alırsam cb650 ,xj6n gibi 4 silindirli makinalar olacak çünkü 2 silindir bir yerden sonra zevk vermiyor 4 silindir başka birşey

dostum bende para biriktiriyorum bunların kullanıcısı olamadım malesef ama benim tercihim alırsam cb650 ,xj6n gibi 4 silindirli makinalar olacak çünkü 2 silindir bir yerden sonra zevk vermiyor 4 silindir başka birşey

Diversion 4 silindir bir motor. İkisi farklı sınıf. Önce beklentilerinizi belirleyin daha sonra karar verin.

Diversion 4 silindir bir motor. İkisi farklı sınıf. Önce beklentilerinizi belirleyin daha sonra karar verin.

Kardeşim arkadaş 2 ile 4 silindir arasında kaldığı için bende kendimden birşey katarak konuya atladım.yoksa ikisinin ayrı sınıfta olduğunu bizde biliyoruz ama arkadaş mt yide konuya dahil edince bunu yazdım mt kaldiki zaten çıplak bir motor sınıfı tamamen farklı lakin asıl vurgu silindir sayısı.

Eğer beklenti konusunu bana dediysen benım zaten beklentim belli 4 silindir çıplak motor arkadaşı bilemem

Motosikleti
Tracer 7
Şehir içimi-sehir dışımı...
2 silindirmi-4 silindirmi...
Eğlencemi-istikrarmı...

4 silindir sıfır motor almak isteyen varsa Honda'nın Cb650f'i çok nefis olmuş. Denedim, hem altlar Xj6'ya göre daha güçlü, son hız da 230'lara kadar gidiyor. Evet, fiyat biraz fazla.

tabiki xj6 önceki motorumdu yakıt olarakta mt7 den iyi 4 silindir olmasına rağmen şehir içi 6 - 6.5 şehir dışı 2 kişi 4.5 lt defalarca ölçüm tekrar alacak olsam xj6 olurdu

İkisinden birini alacak olsam kesinlikle jx6 alirdim. ses mukemmel, acik ve fazla gurultulu olmayan ayarinda bir egzoz ile surusunuze asiri keyif katacaktir

Ben de diversion f alırdım. Bir grup sürüşünde denk gelmiştim, two brothers egzozlu diversion f (youtubedaki barodinin motoru) muhteşem sesi vardı. Motorun görüntüsü de çok hoş.

Daha çok şehir içi, günlük bineceksen Mt07, yok arasıra yol viraj yapacağım, artçım da olacak dersen Xj6 ama F tabiki.

]mt 07 faz gectim onda rüzgar proplemi var diversion f fiyatı cbr 650 f fiyatları bir biri ne yakın bötceyi zorlayıp cbr 650 f 30 bin deger arkadaşlargenellikle uzun yol da kullanacağım

Son düzenleme:
Ben diger makinaları bilmiorum ama mt7 kingtir. Alt devirlerdeki torkun heyecanı rakipsiz bence.

Bende mt7 imi uzun yol için satmıştım kesinlikle uzun yola gelmiyor ama özletiyor yinede kendini :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar