xj6 diversion f 'i kawasaki h2 ye çevirmek !!photoshop yardım lütfen !!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Martta motosikletimin muayenesi olduktan sonra birtakım değişiklikler yapmayı düşünüyorum. bu sebeple sizin değerli yorumlarınız fikir ve düşünceleriniz benim için önemli.

Değişiklik derken güçten bahsetmiyorum :)zira h2 ye gerçek anlamda çevirmek için 40 fırın ekmek yemesi lazım :)

bildiğiniz gibi h2 nin kendine özel bir rengi var. bu rengi xj6 ya uygulayabilirmiyiz? uygulama olarak plasti dip düşünüyorum.

sizce nasıl olur ?????????

aşağıya sunmuş olduğum xj6 yı yanda görülen h2 nin rengine photoshop yardımı ile yardımcı olabilecek arkadaşlar çevirebilirse çok makbule geçer.
bJZLdj.jpg
[/url][/IMG]
qPQJ63.jpg
[/url][/IMG]
92WD0r.jpg
[/url][/IMG]
Vv83qR.jpg
[/url][/IMG]

NOT: h2 e çevirebilirsem sonraki aşama h2 r a çevirmek olacak. yani kanat takacağım h2 r daki gibi. ön tarafta bulunan

Son düzenleme:
Hocam şununla kaplarsan olur bu iş : (hemde ucuza gelir) :)

x240-JrL.jpg

Şaka biryana, renkler ve zevkler tartışılmaz ama bence çok itici olur be hocam.

Onun yerine jantları boyama, grenaja farklı sticker desenleri yapıştırmayı denesen?

Yani ne bilem, h2 gibi yapacam derken ayaklı pavyon gibi olmasın sonra
:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah kolaylık versin krom folyo kaplama ile hem boyasız hemde kolay ucuz yoldan halledebilirsin renk işini

Plasti-dip'de senin istediğin seçenek yok ama birçok renk çeşidi var onlara bakabilirsin.Krom kaplama yapıyorlar mavi,yeşil,kırmızı,turuncu,krom,altınsarısı vs. ama acayip bir fiyatı var, olmaz yani sticker seti ile en ucuz ve en güzeli olur diye düşünüyorum.

Plasti dip olmaz diye biliyorum ben cunku butun renkler mat oluyo iyi bi araba kaplayan yere gidip fiyat almanda fayda var yada komple boyaticaksin hadi grenajlar plastik bide depo var o metal sonucta isin ehli biri bilgi verir sanirim :) ben boyatmandan yanayim

olumlu olumsuz tüm yorumlara teşekkürler. krom folyo kaplamayı hiç bilmiyordum. plasti dip mat oluyor bildiğiniz gibi.
krom folyo kaplama tıpkı h 2 nin ki gibi ayna gibi parlıyor. yardım fikir ve önerileriniz için teşekkür ederim. muayane biter bitmez ilk işim krom folyo kaplama ile motosikletin her yerini kaplamak olacak.
ve bu sayede yine yeniden tıpkı sıfır motosiklet almış gibi sevinecek ve ilk kez biniyormuş gibi istek ve hevesle bu aşkı yine yeniden yaşamaya devam edeceğim.:mrgreen::rendeer:

@Barodi facebook kullanıyor musun? Bana ulaş ben sana krom kaplama ve parlak plasti-dip yapan yerleri söyleyeyim.

Sti

Plasti dip mat olmak zorunda degilki baskan,sadece daha elit duruyo diye cogunlukla mat kaplatiyolar. Techturkey forumunda bu isleri yapan birisi vardi ben sana yaptigi islerden bikac ornek atiyim;

Buda benim en sevdigim tasarimlari;

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar