Xenon far yardım!!

Selam arkadaşlar ben yeni üye oldum.Bianchi mach1 motorum var. 12V 100/90W beyaz far aldım.Şu anda şehirdışında olduğum için motorda deneyemiyorum.Eğer uymuyorsa geri wercem. aldığım farların girişi 3 dişlidir ama yanlarında atom kablolarını da verdiler. Bi fikri olan var mı?

Kesinlikle hemen geri vermelİSİN
Motosiklet orjinal ampulu 35 35 var sa al yoksa geri iade et kullanamassın motopruna zarar verirsin aynı zamnda akün 1 sat içinde biter ve motorun calışmaz benim gibi deli gibi uraşırsın.....

aslında motoru akşam genelde dışarı çıkarmıyorum onun için fazla kullanmicam.Yani 5 dk ya açarım ya açmam.Sarı ışıkları sevmediğim için böle bişey yapmak istedim.35/35 beyaz vardı ama eleman o ışıkları önermedi. Ama yine zarar grür derseniz geri wercem..

arkadaşım aspendosun dediği gibi motosiklet ön far ampül 35 watt tır.100 watt takarsan ne olur biliyormusun ilk önce far anahtarını yakarsın,birazdaha zorlarsan kabloları kavurmaya başlar,biraz daha zorlayınca konjektör ve bobini yakarsın istersen dene diyeceğim ama demiyorum.35 watt ampül ile değiştir.artı motosiklet için satılan 35 watt zenon ampüller var.kolay gelsin.

çok teşekkürler 35/35W alcam ozmn. ayrıca ya arkadaşlar motor dünyasına bir ay önce bianchi mach1 alarak girdim.Onun için çok anlamıorum. bnm motorun park ampulleri dipsiz mi? yani park lambası aldım iki tarafında demir parçası war ataç gibi.Heralde dipsizdir bu aldığım.

genelde çogu motorlarda park ampülleri eski tip yani dipli sonu metal.ama bazılarıda dipsiz arka kısmı plastik,cam ve ya fiberden 2 tane çıplak teli olan türden.senin aldıkların dipsiz ampül.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar