XENON Apache....

slm arkadaşlar Apache'me xenon taktım szinle paylaşmak istedim :rendeer:

takma aşaması....(kendim taktım)

ve sonuç..:bounce:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Eline sağlık, çok yakışmış gerçekten. :wiinkk:

süper olmuş eline sağlık ampülü değiştirmek için tank ı sokmeye gerek var mı ? ampulu nerden aldın markasını ve modelini paylaşır mısın ? apachenin üstünde gelen aküyü değiştiridin mi ? neden soruyorum çünki bende ne zamandır değiştirmeyi düşünüyorum ve bir türlü yapan birini bulamamıştım.

süper olmuş eline sağlık ampülü değiştirmek için tank ı sokmeye gerek var mı ? ampulu nerden aldın markasını ve modelini paylaşır mısın ? apachenin üstünde gelen aküyü değiştiridin mi ? neden soruyorum çünki bende ne zamandır değiştirmeyi düşünüyorum ve bir türlü yapan birini bulamamıştım.

usta bu sadece ampul değil komple xenon kiti M-Tech di sanırım markası H1 ampulu var depo konusuna gelince direk olarak far kablosuna takamıyorum xenon u çünkü far elektriğini dinamodan alıyo o da düşük devirlerde az elektrik verdiğinden xenon kitini bozar direk aküden elektrik aldım ondan dolayı depoyu söktüm

bide akü yetmiyo 2 gündür kullanıyorum şuan motor el marşından çalışmıyo akü bitti :mrgreen: 9 amper MZ 301 aküsü takıcam o zaman olur inş..

Son düzenleme:
usta bu sadece ampul değil komple xenon kiti M-Tech di sanırım markası H1 ampulu var depo konusuna gelince direk olarak far kablosuna takamıyorum xenon u çünkü far elektriğini dinamodan alıyo o da düşük devirlerde az elektrik verdiğinden xenon kitini bozar direk aküden elektrik aldım ondan dolayı depoyu söktüm

bide akü yetmiyo 2 gündür kullanıyorum şuan motor el marşından çalışmıyo akü bitti :mrgreen: 9 amper MZ 301 aküsü takıcam o zaman olur inş..

sağol kardeş bu iş beni aşar :pr: diğer motorları bilmiyorum ama gazı çevirdikçe ışığın şiddeti artıyor gazı bırakınca azalıyor buna gıcık oluyorum ama şu an yapacak birşey yok sanırım.

o halledilebilecek bi sorun elektrikçiye gidip aküden direk kablo çektirirsin kontağı açınca düğmesini açarsın canlı bi şekilde yanar erenköydeymişsin aydın motordan mı aldın apacheyi

aydın motor da krımızısı yoktu pendik keskin motordan aldım aslında ben komple aküyü ve elektrik aksamını değiştirmek istiyorum kışın yatırdım motoru akü baya bi çürüdü hem elektirkçi hem motorcu lazım yada bu apachenin tankı nasıl sökülür aküden kablo nası çekilir bi araştırıp ogrenmem lazım ayrıca şimdi m-tech xeonon kitlere baktım 150 200 ytl felan diyorlar biraz abartı geldi sen kaça aldın ?

benim arkadaşımın arabasında vardı ondan bi tanesini aldım 100 ytl istersen diğerini sana satabilir arkadaşım akü konusunda da kadıköyden nautilus'a giderken bi akücü var ordan ucuza alabilrsin
bide sorması ayıp bizim orj akü kaç amper:mrgreen:

bizim akü kaç amper hiç bakmadım ama bir araştırayım akü alırım sana özelden mesaj atarım montajını beraber yaparsak senden xenon u alırım :)

tamamdır kardeş kaydettim seni ilgin için sağol aküyü değişeyim arıcam seni xenon farlara bayılıyorum apacheye de çok yakışmış valla tekrar eline sağlık

eyw abi yalnız bana bi çağrı at ve ismini ver tanıyayım seni ben murat :mrgreen:

tamamdır samet abi bende kontör yok :mrgreen: yalnız eğer xenon yapacaksan 9 amper aküü al

aküden direk elektrik kablosu çektim konsola bi düğme (anahtar) koydum abi ama akü küçk geliyo sürekli açık gezersen sorun yaratıyo sadece akşamları açarsan no problem..

sonunda akü sorununuda hallettim yedek bi akü takıp denedim ve oldu sonra demir ustası olan kuzenime gidip aküyü yerleştirebileceğim bi yer yapmasını istedim ve paylaşmak istedim artık akşam farı yakıp gezince sabah ayak marşını kullanmam gerekmiyo :mrgreen: el marşıyla hemencecik çalışıyo Apache'm :) :rendeer:

ve fotolar.....

kullandığım yedek akü..

akünün takılacağı yer.. (orjinal olarak verilen telli bi kısım var apachelerde o teli ben sökmüştüm onun vida yerlerine takılacak.)

yapım aşaması..

sonunda hazır..

birkaç resim daha..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar