He he kymco kullanıcısı olarak güzel şeyler duyuyorum.
Metehan ın emekleri için teşekkürler.
Xciting hakıkatten 500 denipte 498 olan tek motor. Bu torkuda etkiliyor tabi.
Şehir içine gelmez. Rahat yolda 12.8 litre ile 250- km yapabilirsiniz. Arap atı gibi bir özelliği var. 3000-5000 den sonra yakıt sarfıyatı düşüyor.
Tekerlekten direksıyona tam catal gidiyor. Burgman 650 gibi. Tekerlekler 14-15 inc. Karbüratörlü. 2008 de gelecekler 500 i olarak enjeksiyonlu gelecek ama servislerde bakım acısından karbüratörlü daha dayanıklı denir.

Ama biraz fazla yakar. Ama gazı actınmı 500 cc nin kuvvetini hissedersin.
Kymcoyla tanışmadan biraz tereddütle bakıp , ancak kalitesini duyduğum bir markayı buğun kullanmaktan keyf alıyorum. Parca var ise 1 günde kargoyla geliyor. Yoksa diğer markalarda olduğu gibi 1 ayda. Şu aralar 10000 ytl ye peşin veriyorlar. Ama ikinci elini 7500-8500 arası almak mümkün.
Samsundan ayk- ve ortebist in motorları ve aydın motorun xcitingi 20000 km ye dayandı. Şu ana kadar klinik bir problem olmadı. Kymcocuların sohbet mekanı topiğinde yazışıyoruz. Ha bundan sonra ne olur derseniz. Hani olursa
suzuki burgman 650. :wiinkk: