- Konu Yazar
Öncelikle biraz kendimi tanıtmak istedim. Ben xtreme sporlarla professyonel olarak uğraşan bir ailenin oğlu olduğum için bu sporlara başlamam fazla uzun sürmedi bisiklet kullanmaya basladığım 4-5 yasında aynı zamanda snowboard ve skateboard'a da basladım ve bu sıradışı sporlara ilgim giderek büyüdü ve şu anda skateboard,rollerskate,snowboard,rüzgar sörfü,dalga sörfü, yamaçparaşütü,kayatırmanışı,motocross,dalış(tüplü ve serbest),kiteboard,mountain board gibi birçok sıradışı sporu üst seviyede yapıyorum. Fakat ülkemizde bu tip sporlar hiç tanınmamış durumda ve bu durum beni gerçekten çok üzüyor çünkü; gençlerimiz bu tip sporları yapıp kendilerini tatmin etmektense uyuşturucuya yöneliyorlar. Bu sporlar ilk bakışta fazla masraflı gibi gelebilir ama motocross dışında yukarıda yazan sporlar sadece 1 kere yatırım yapmayı gerektiriyor bu göz önüne alınırsa sigara yada uyuşturucunun daha pahalı olduğu üstelikde zararlı olduğu ortaya çıkıyor. Tabii birde ailelerin düşüncesi var: genelde aileler bu sporları serserilerin yaptığını ve dersleri kötü etkiliyeceğini düşünmekte oysa bu durum çok farklı hatta derse faydası var çünkü bu sporlar sizi desarj edip ders sırasında taşkınlık yapmanızı etkiliyor. Artık kafanızı daha fazla ağrıtmadan size bu sporlarla ilgili fotoraflarımı yollıyım.
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Yukarıda aileminde sıradışı sporlarla ilgili oldugunu yazmıştım: annem üst üste birkaç kere türkiye şampiyonu olmuş bir paraşütçü, babamda türkiyede ilk birdman atlayısı yapan paraşütçüler arasında(yukarıdak fotorafta ikisine ait).
Hepinizi aramızda adrenalin dünyasında daha sık görmek dileği ile
Yukarıda aileminde sıradışı sporlarla ilgili oldugunu yazmıştım: annem üst üste birkaç kere türkiye şampiyonu olmuş bir paraşütçü, babamda türkiyede ilk birdman atlayısı yapan paraşütçüler arasında(yukarıdak fotorafta ikisine ait).
Hepinizi aramızda adrenalin dünyasında daha sık görmek dileği ile