Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 23 binde bi x max var ani gaz vermede debriyajdan tak tak ses geliyor motorcubişey olmaz servis 675 lira debriyaj balatası dedi sizce ne yapmalıyım
Debriyaj yaylarından biri/ikisi geç açılıyor olabilir. Bakım yapılıp, temizlik ve kontrol şart. İlla balata olacak diye bir durum yoktur. Balata aşınmışsa güç kaybı yaşarsın. Ama vurma sesi mekanik işlevde sorun olduğuna işaret ediyor.
20.000 de kayış değişmiş dün de depreşti temizliği ve bakımı yaptırdım ama ses hala kesilmedi servisi de beş baltasından olduğunu söyledi ama ne kadar doğrudur
kalkışta bir gecikme yada, durduğunuz yerde motorun hareket etmesi gibi bir durum var mı (düz zeminde kendi kendine yürüyorsa balata üzerindeki yaylardan kopan olmuş olabilir, geç kavrama yapıyorsa arka kasnaktaki büyük yayda sorun olabilir)
ayrıca parçacının işi gereği mal satmak, bağzı tamircilerinde uğraşmak istemediklerini unutmayın
Kalkışta gecikme gibi bir problemim yok sadece motor dururken hani gaz verip bıraktığım zaman ben çok saniyelik bir olay tak tak diye bir ses geliyor sadece motorun kalktığında oluyor mu
Ben daha yeni 20.000 bakım yaptırdım,kayış,filtreler,yağ falan derken 650 verdik çıktık. Arabamın 20.000 bakımı yarısı kadar bile tutmuyor oysa. Ne yapacaksın, pahalı marka.