stavro' Alıntı:
selamlar dostum öncelikle hayirli olsun güle güle kullanman dilegi ile
bende xmax alacaktim ama sifir fiyati su anda 8000 ytl
sonra düsündümki yaklasik bu fiyata 2.el piaggio X9 500 cc almak daha mantikli degil mi ?
aranizda kullanan oldumu hic Xmax tan daha oturakli bir motora benziyor
oncelikle tesekkurler.evet ben aldıktan 2 hafta sonra fiyatlar otv ve kur yukselmesinden dolayı bayaa arttı.ama bana sorarsan hala iyi bir fiyat.cunki motor cok kaliteli.ben bundan once x8 kullandım bir sure,inan bana bunla mukayese kabul etmez.ancak x9 hemde 500 luk diyosun ona bişey diyemiycem.hem motoru buyuk hemde yol bilgisayarı var.ama bu fiyata yakınmıdır ikinci eli bilemem.hiç kullanmadığım için yardımcı olamicam kusura bakma.sadece tipini gordum ki oda cok tatmin edici deyildi.bu motorla ilgili ogrenmek istedigin bi şey olusa seve seve yanıtlarım.
gropsy' Alıntı:
abicim beklerim herzaman gelceğin zaman bir alo de hemen yanındayım

bu arada meraklı olduğum için bu kadar üzerine düştüm bu konunun kusura bakma.rodajdan sonra gene bilgiler senden.göürüşmek üzere
ya birader kusur ne demek..benim için zevk.burada bilgilerimizi paylaşmazsak ne anlamı kalır muhabbetin.habire geyiye mi sarıcaz.daha ne kadar kafana takılan soru varsa sor,bilgim dahilinde yardımcı olmaya calısırım herzaman.
tekirdağ' Alıntı:
Hayırlı olsun...Gerçekten mükemmel bir alet....Ben 1400 km deyim en çok nazardan korkuyorum..Motorsikleti bir yere beş dakikalığına bırakamıyorum döndüğümde 5-10 kişi ve bir yığın soru yağmuru...Aslında güzel birşey ama acelen varsa fena oluyor.....
tesekkurler..nasıl 1400 km de motorda degişiklikler oluyomu??daha serilik,benzinde azalma vs gibi.gercektende cok ilgi cekiyor dururkende giderkende.bu işin zevkli kısmı olsa gerek ne dersin???beni en uyuz eden şey ise omrumde ilk defa gordugum insandan şu soruyu duymak,-birader kaca aldın???

r: ya sana ne be adam 3 e aldım 30 a aldım,sana nee???kazasız belasız bile diyen yok,tek soru kaca aldın??gorgusuz hırtlar:farao:
Tornedo' Alıntı:
hayırlı olsun.7 milyara baya konfor sunuyordur.Kliması varmı :cherry:
var baba,dogal

gitmeye baslıyınca otomatik açılıyo,karşıdan pufur pufur:cherry: