www.motosiklet.net ailesine selam

herkese slm adım emrah yaşım 24 motorcumuyum hayır delisiyim:p yeniyim daha eskiden motor sevdam yoktu şimdi motor için ölebilirim o derece yani :queen:
yegenim sayesinde motorla tanıştım şu an 2 motorum var 1- Herk 150 T-10 Scooter 2- Honda CBR600RR ama malesef honda kulanamıyom:salut: yani acemilik var olsun onuda tam kavradım an Allah.CC izniyle kazasız sürerim
bu site yeni buldum ve dogru yerdeyim umarım bu kardeşinizi aranıza kabul edersiniz....... motosiklet.net ailesine selam olsun benden Allah.CC kazasız belasız sürüşler.....saygılarımla...EMRAH

Emrah bugün motorun sigortasını yeniledim muğla plakaydı 35 tl eski poliçem plakayı ist yaptım 80 tl oldu poliçe yani muğlaya göre yüzde yüzden fazla riskli bölge 600 rr için eğitim tavsiye ederim iyi forumlar dilerim..

memnun Oldum arkadaşlar aranızda olmak güzel barok34 kardeşim doru söylüyon:cat: 600 rr için eğitim almak kesinlikle şart 600 rr şakası olmaz
ne başkasının nede kendimin felaket gelmesini istemem

mrhba motorsiklet üyesi arkadslar bende yenı uyeyım

slm aleykum cumleten . ben hukuk fakultesı 4. sınıf ogrencısıyım kısmetse savcılık sınavımız var ıns... bunun yanındada bu arada motor asıgıyım . arkadslar ıspartalıyım aramızda varmı bılmıyorum suan ama varsa tanısalım. eger mahsuru yoksa sızlere bır rıcam olucak ben de mondıal 250 mct var ona modıfıye yapıorum suan jant arıyorum guzel kalın bı jant mct teye uyacak sekılde eger bidiginiz bı yerrde dukkanda yada ıkıncı el temız varsa lutfen yazın.. bır sorum daha var mondıal 250 mct ye egsozunu bılıosunzdur motoru gerceten gereken performansı vermıyo sole bıde guzel kıbar ama asık olucagın bı ses cıkartan EGSOZ da arıyorum bana marka konusunda yada ne uumlu olur o kunuda bır bılgısı olan arakds varsa yardımcı olursa COK AMA COK MINNETTAR OLURUM

slm aleykum cumleten . ben hukuk fakultesı 4. sınıf ogrencısıyım kısmetse savcılık sınavımız var ıns... bunun yanındada bu arada motor asıgıyım . arkadslar ıspartalıyım aramızda varmı bılmıyorum suan ama varsa tanısalım. eger mahsuru yoksa sızlere bır rıcam olucak ben de mondıal 250 mct var ona modıfıye yapıorum suan jant arıyorum guzel kalın bı jant mct teye uyacak sekılde eger bidiginiz bı yerrde dukkanda yada ıkıncı el temız varsa lutfen yazın.. bır sorum daha var mondıal 250 mct ye egsozunu bılıosunzdur motoru gerceten gereken performansı vermıyo sole bıde guzel kıbar ama asık olucagın bı ses cıkartan EGSOZ da arıyorum bana marka konusunda yada ne uumlu olur o kunuda bır bılgısı olan arakds varsa yardımcı olursa COK AMA COK MINNETTAR OLURUM

aleyküm selam kardeş sınavı Allah.CC izninle kazanırsın ıns... ve metin kardeş mondıal 250 mct hakında pek bilgim yok ama sennin için bi araştırma yaparım bişe bulursam özelden mesaj atarım
bide bu siteyi araştır
http://www.sahibinden.com/motosikletWQQaXQQ3532WQQpXQQcategories

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar