www.motorcumarketi.com u Nasil Bilirsiniz?

Herkese merhaba ve iyi bayramlar. Konu basligi kendini tam ifade ediyor aslinda ama yine de durumu aciklayayim. Aradigim bir urunu sadece burada bulabildim fakat guvenilirligi konusunda bilgim yok. Tavsiye eder misiniz? Daha once buradan alisveris yapmis olan arkadaslarin yorumlarini rica ediyorum. Tesekkurler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------

Kimsenin site hakkinda bilgisi yok mu? UP

Bence eğer çok özel (web sitesinin reklamını yapmak gibi) bir nedeniniz yoksa satıcıyı değil de alacağınız ürünü sorgulamalısınız. Cevap alma şansınız artar.

Amacim kesinlikle reklam yapmak degil yanlis anlasilmasin lutfen. Hic bu sekilde yorumlanacagini dusunmemistim. Haklisiniz biraz reklam gibi olmus sanirim direkt konu basliginda site ismini vermek falan. Biraz daha detaya gireyim o halde. Korumali bir bellik ariyorum ve en cok baktigim modeller Dainase Fascia Wave 23, Dainase New Bap 2000/3 ve zandona 1003. Dainase Fascia Wave 23'u sadece bahsettigim sitede bulabildim. Ankara'da yasiyorum ve Ankara'da bulamadim. Bu yuzden de almadan once, daha once bu siteden alisveris yapan var mi ve guvenilir mi diye bir fikir alayim istedim.

Bu tür koruma eşyalarını ebaydan falan alırsanız daha ucuza gelir ama biraz beklersiniz. Motosikletaksesuarları.coma bakın iyi bir siteye benziyor. Malesef bu site hakkında bir şey bilmiyorum

Motorcumarketi.com 7 Haziran'da yaptığım motorcu pantolonu siparişini ertesi gün kargoya verdiğini söylüyor ancak ürün halen teslim edilmiş değil. Site üzerinden kargo takip no. Bilgisi paylaşmıyor. 9 Haziran ve 10 Haziran tarihlerinde telefon ile arayıp takip no. Bilgisini istedim. Hemen mesaj atacaklarını belirtiyorlar ancak ne bir mesaj ne bilgilendirme gelmiyor. sitede bulunan iletişim formuna da yazdım. Halen cevap yok, artık telefonlarıma da çıkmıyorlar. Sitede yazan 24 saatte kargo ibaresine inanmayın. Daha fazla para verin ama güvenilir bir siteden alışveriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar