www.motoin.de

Arkadaşlar gönderimi almanya içi yaptıran var mı? Almanyada yaşayan bir akrabama gödnerip onlara getirmeyi düşünüyorum. Almanya içi ne kadar sürüyor? Hiç bu şekilde alışveriş yapan oldu mu?

Gecen sene motoin'den kask alip Almanya'daki arkadasima gondermistim, 2-3 gunde eline ulasmisti sorunsuz bir sekilde.

Yalniz Almanya icine gonderince fiyatlar farkli, ayrica bir vergi koyuyorlar Avrupa Birligi uyesi ulkelere gonderimde. Sitede gonderilecek yeri Almanya secersen fiyatlar bu sekilde gorunur.

eylül ayına özel bir indirim kodu var mı acaba?

Eylül ayı için şu anda bir indirim kodu yok. Fakat indirim kodu yerine, stoklar bitinceye kadar belirli markaların belirli ürünlerinde %70'e varan indirimlerin uygulandığı "Top Price" kampanyası var.

Ana sayfada bu kampanyanın tanıtımı var. Tanıtımların üzerine tıklayınca kampanyaya dahil olan ürünlerin olduğu sayfa açılıyor, oradan kampanyaya dahil olan ürünler görülebiliyor.

Şu anda bu kampanyaya dahil olan markalar "Icon, Scott, Thor, HJC ve Axo"

Son düzenleme:
Türkiye ye yapılan kargolarda KDV oranını düşüyor sanırım site doğru mudur yani almanya da bir adrese göndermenin faydası yok orayı yazarsan KDV ekliyor tr yazarsan KDV düşüyor Türkiye de oduyorsun KDV yı doğru mu anlıyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

DHL ile göndersinler. Dağıtımı PTT yaptığı için vergiyi kapıda ödersin. Fatura tutarının %18'i kadar vergi ödüyorsun. Yaklaşık 1 ay sürer gelmesi.

Hocam ben siparişimi Almanyaya versem nasıl olur ? Kargo ücreti nekadar oluyor aynı mı. Birde vergi, gümrük vs. sıkıntı çıkar mı. Yakınım orada 1 ay sonra gelecekler onlara sipariş versemde getirseler ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar