www.durt.com.tr hakkında

Bir iki hafta önce n11'den durt boston mont aldım. 450 liraya. Yanında da hediye eldiven geldi. Montun kumaşı 1000d diye geçiyor. Normal monta ek olarak kışın giymek için bir adet elyaf iç mont ile geliyor. Şahsen öneririm. 450 liraya içliği ile beraber iki mont ve bir eldiven gönderiyorlar. F/P ürünü.

Son düzenleme:
Benim kışlık montum Durt. Oldukça memnun kaldım, fiyat performans olarak çok iyidir.

Rüzgar geçirme, sağanak altında su geçirme gibi durumlarla hiç karşılaşmadım. He en iyisi mi derseniz hayır ama fiyatına göre çok iyi. Bütçeye göre tavsiye ederim.

Yanında hediye olarak gelen eldiven kötüydü, onu tavsiye etmem. Eldiveni başka yerden bakın.

Kask muhabbetinde ise sakın Durt veya böyle bir markadan almayın, o bambaşka bir mevzu.

Oranın sahibiyle konuşmuştum.Bana ürünlerden çok kar ettiğini söyledi.Büyük ihtimalle kafanızda bir kaç şey oluşur :)
Mont aldığımda bile korumaları yanlış oranda koymuşlardı,ilginç.

Herkese Merhaba,

https://www.durt.com.tr/ burası kaçtır önüme geliyor. Gerek sitesinden gerekse mağazalarından ürün alıp memnun kalan veya memnun kalmayan varmı?

Ürünleri çok ucuz marka değil her ürünü kendi markaları acaba çok mu dandik yoksa ismi yok diye aslında kaliteli ürünleri ucuza mı alabiliriz?

Mesela https://www.durt.com.tr/urun/motosiklet-erkek-denim-jean-pantalon-aramid-kumas-takviyeli-ve-pu-korumali bu pantolon burada 350 lira ama tech 90 nın almak istesen 800 900 lira. Kaskları pek güvenli gelmedi 200 liralık kask ne kadar korur bilemedim :) Aynı şekilde diğer ürünlerde bu şekilde olur mu?

N 11 de satici zaten firma sahibi forroadpeople mi ne ne niki ona normal kottaki ölçülerini söyle yardimci olur değiştirir ben mont alirken n11 de beden olarak model olarak gayet yardımcı olmuştu

Ben durth extor kışlık eldiveni iki yıldır kullanıyorum.orta kalite bir ürün.marka yerli ama üretim çin Pakistan gibi ülkelerden.
Çok yüksek beklentiniz yoksa ürün leri bence kullanılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar