wuxi dy 200 alıcam fakat hiçbir bilgm yok kulanan arkadslar yardmcı olursa sevinirim

merhaba arkadasLar aranıza yenı katıldım ben bircok motor degistirdim.honda cgl 125 yamaha ybr 125 kanuni freedom 200 fakat hepsini sattım kanuni freedom 200 en son sattugım motorumdu sürat olarak ve kullanıs acısından cok rahattı 65.000 km yol yaptım::comico suan motorsuz kaldım wuxi dy 200 buldum hız olarak 130 140 yapabılıryormus vıbrasyon olayı varmıs fakat bu neredeyse butun cınlerde var tıp olarak hosuma gitti kullanıcı arkadaslar iyi ve kötü yönlerini yazarlarsa sevinirim ilginize simdiden tesekkür ederim ::comico::

slm arkadaşım motor çok güzel bir motor ben bayii ve servisliğini yaptım fakat üzülerek söyleyebilirim firma arkasında durmadı yani kapattı parça olarak elbet ramzeyin veya başka bir markanın mekanik aksamları uyar sonuçta en fazla düzgün kollanmassa sekman pıston atarsın onlarda bulunur basit şeyler kaporta aksamına gelince ybr ye veya başka markaların kaportaları uyar beim elimde 2 tane var 140 km yi rahat görüyor biraz işlemle 160 170 km sürat yapar arkaşım bir sürü performance parçalar var yrt dışında getirtebilirsin

Bu motoru bügün kullandım beni ziyarete gelen arkadaşın motoru wuxi dy star 200 dü 6 vites yağ radyatörlü dehşet bir hıza anında çıkabiliyordu resmen gözümden yaş geldi mz kullanan varsa bilirler nedemek istediğimi. gerçekten kaliteli işçiliğe sahip hondanın daylon diye modeline çok benziyor sanki kasası o modelden alınmış gibiydi. ama gerçekten 200 lük makineye hayran kaldım. yarın resimlerini koymayı düşünüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar bu motorlar çok güzel ancak yağ kaçırma gibi problemleri var.Fabrikası kapandı.Artık bu modeller ve bu marka piyasada yok.Alacak arkadaşlar buna göre düşünsünler.Hava ayarı bu motorda çok önemli.eğer hava ayarı kaçarsa motor verim vermez.Çok yakıt yakar.Bence 125 lik ybr yada cbf 150 düşünmenizi tavsiye ederim.

Motorun yağ kaçırma olayına kati süretle katılmıyorum.2 seneden uzun bir süre dy 200 kullandım yağ sorunu hiç yaşamadım genelde bu motorlar manisa-salihli ve turgutlu yörelerinde çok fazla var.Dağlık köylerde arkasına romörk takarak 500 kg ağaç yada yük taşıyorlar. 6 nci vitesinin pek farkını göremedim ancak motorun uzun süren 5 nci vitesi kullanma durumunda motorun rahatlamasına katkısı olduğunu söyleyebilirim.150-200-250 cc katogorisindeki ybr 250 ile denemedim ama honda 250 yi daha kalkışta yiyebilien bir motor.japon motorundan bir farkı sadece boyunun yüksek olması durumu.Aklım agelenler bunlar.saygılar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Wuxi İyi bir motor olabilir ancak tutulmadı piyasada.Devamıda gelmedi bu motorların.Piyasa da parçasınıda bulmak zor artık.Çoğu kişide bilmez zaten bu markayı.Yamaha ybr ve honda cbf şaşma.Yada Apache rtr 150 yeni kasalar tavsiye edebilirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Honda cbf 250 21 beygir gücündedir.Wuxi ise 19 beygir.Ağır motordur.Kalkışta yemesi sürücüye göre değişir.İyi bir sürücü Honda cbf 250 ile wuxiye nal toplatır.

Tabi Nedim(motorcuhacı) sen kendi wuxinle 100 lük cuplara gaz keserken sana verdiğim motorla Bandırmada bir düzine cbf harcadım.motoru sürücü kullanır.motor gazla değil debriyajla gider.Senin işin diğer forumlarda olduğu gibi işi sulandırmak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Wuxi mi?:))))

Tabiki Cbf 250..Kullanmayan bilemez.Honda hayat onda.

Şahin cbf kullanmayan derken Nedimi kastetmişindir heralde o henüz yeni yeni motorla tanışıyor foruma yeni katıldı kısa zamanda epey ilerledi tecrübe sahibi oldu.Genelde motorlar hakkında teknik bilgiler kısmında yazıyorum marka olarak şu bu benim için önemli değil bazen bir arkadaşımızın sorusu üzerine tanıdığımız motor servislerine gidip yardım alabiliyorum yada o bahsi geçen motoru deneme fırsatı yakalıyorum. O nedenle bu sabah 9 da foruma üye olup cbf kullanmayan bilemez derken kimin ne sürdüğünü kullandığını bilmeden hondayı ayyuka çıkarmana gerek yok.Herkese hayırlı haftasonları.

heyy neler oluyor ben nedim beycivan bey siz karıştırdınız benim ne motorcu hacı nede şahinle bi tanışmışlığım ilgim alakam yok wuxiyi saattım uzun süredirde girmiyorum foruma taki sen beni arayıncaya kadar

bu arkadaşın bütün mesajlarını okudum Nedim motorcuhacı ve sahin0606 aynı kişi.Ama yazdıkları ve wuxi ile ilgili söylediklerinde senin motor ile başından geçenler arasında mühtiş benzerlikler var.bir açıklama bekliyoruz.

valla abi ne yalan söleyeyim tanımam etmem ben bu insanları ama wuxi dy200 hakkında sölediklerini bende okudum doğru sölüyolar aynı problemleri yaşadım ama sattım kurtuldum şimdi 100cc vergisiz bir mondial cup aldım on numara şehir içinde parça bol ucuz öyle iyi rahatım eğer büyük motora biniceksek büyük para verip japon almak gerekmiş bunu anlamış oldum wuxiden.şuda bir gerçek wuxi seri hızlı ama açık hava filtresiyle 100 km hızı geçmiyodu üsten eksantrikli olduğundan titreşim neredeyse yok denecek kadar az bide en önemlisi yaktı azdı, yağ kaçakları vardı önüne geçemedik parça sıkıntılı bir hava filtresini bulmadık grenaj bulmak falan zor gösterge bulamadım vb. durum bundan ibaret

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar