ninja300 kullanıcıları forumuna fren problemiyle ilgili mesaj yazdım. Ninja'nı şekil hoşuma gidiyor ama lastik de şart, alım satımı koy, 18 i geçiyor.
CRF'de diğer 250liliklere pahallı ama eden bir makine, ikinci eli yok, ayrıca ben kışın da kullanıyorum şehir içinde, dual sport makina ne kadar uygun bilemiyorum.
duke'e nedense soğudum, minyonluğundan sanırım.
ehliyet sınıflarını değiştiriyorlar, avrupadaki gibi oluyor, vergi dilimleri de değişir mi acep? A2 için 35kW sınırlaması geliyor, belki? burda da 250cc ye kadarı kaldırıp 25kW a kadar olanlara %8 ÖTV koyarlar?
Şuan bir acelem de yok, yazları ulaşım aracı olarak daha çok bisiklet kullanıyorum (beşiktaş-bebek arası), motoru akşam gezmesi, arkadaş buluşması vs.
Yamaha'ya da mail attım YZF25 gelicek mi, 300 lüğü mü gelicek gelirse diye. Yaz ortası gelmesi gibi bir durum varsa, bekleyip onu alabilirim. Tabii bunun sebebi vergiden dolayı fiyatının şişmeyecek olması. Ninja 250 için de epey kişiye mesaj attım sahibinden de, ama sadece bir kişi olumlu yanıt yazdı şirket adına kayıtlı diye, ama o da ilan bilgilerinde yalan beyanda bulunan biri olduğu ve motor antalyada olduğu için, üç kağıt var gibime geldi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------
Bir seçenek de CRF250L alıp, 2500 TL harcayıp, supermoto ya çevirmek ama o da yanlayacak kadar güce sahip olur mu, soru işareti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------
Benden tavsiye wr 250 al bidahaarkana bakma bende wr 125 x aldim eyer yeter dersen onuda tavsiye ederim
WR250X'i niye getirmiyorlar, gerçekten soru işareti, ortalıkta supermoto olarak motosiklet yok. Kaç tane WR250R satıyor ki, supermoto versiyonunu getirmiyor. Yamaha'nın pazarlama müdürüne hiç uçan tekmeye kafa atmış mı sormak istiyorum.