With a little help of my friends...

mehmetkilic31' Alıntı:
hoş geldin ne diim kurallar kurallar her yerin kuralları var benim merak ettiğimkonu şu yanlış bişe yaparsak uyarılıyomuyuz ? mehmet bilgin :bounce:

uyarma yoktur direk asıyoruz :queen: sonrada motorun arkasına bağlayıp sürüklüyoruz :queen:

yılmaz alem sin adam bi daha siteye girmeyecek, kardeş korkma yanlış yapanları asmıyoruz.Sadece yolun ortasına yatırıyoruz trafik üstünden akıyor ağır vasıtalar dahil, öyle korkacak bişey yok yani:queen:

pardon ya bilader sende hoşgeldin iyi seçim yapmışsın

yılmaz alem sin adam bi daha siteye girmeyecek, kardeş korkma yanlış yapanları asmıyoruz.Sadece yolun ortasına yatırıyoruz trafik üstünden akıyor ağır vasıtalar dahil, öyle korkacak bişey yok yani

:queen: :cherry: :cherry:

Hoşbulduk arkadaşlar :D Sıcak karşılamanız için teşekkür ederim :cat:

Dün de fuardaydık, standa da uğradık :bounce: Dediğim gibi ben buraların eskisiyim ama yeni kayıt yaptırdım :wiinkk:

MoToR' Alıntı:
yılmaz alem sin adam bi daha siteye girmeyecek, kardeş korkma yanlış yapanları asmıyoruz.Sadece yolun ortasına yatırıyoruz trafik üstünden akıyor ağır vasıtalar dahil, öyle korkacak bişey yok yani:queen:

pardon ya bilader sende hoşgeldin iyi seçim yapmışsın

kurallar değişmiş MoToR abi benim haberim yoktu ben o aralar motorla geziyodum :queen:

bu kural çok insaflı olmamış mı:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar