wireless ile sadece kendi modemime bağlanabiliyorum

arkadaşlar windows 7 ultimate kullanıyorum....
evde kendi modemime wireless bağlanıyorum fakat işyerinde şifresini bildiğim bir modeme veya şifresi olmayan bir modeme bağlanamadım.....bir fikri olan yardım ederse şimdiden teşekkürler..

Sorun yaşadığınız wireless modemleri listede görebiliyomusunuz ? Yani görüp de bağlanmama mı var ? Şayet böyleyse bir soru daha sormam gerekiyor. Şirketinizde sabit IP mi kullanılıyor yani ip dns ayarlarınızı hep sabit mi tutuyorsunuz ?

wireless modemleri görebiliyorum....IP değişken galiba.....şirkette kimse kurcalamaz....anca resetlenirse ıp değişir

Bazen ismi gözükmeyen modemler de olur diye demiştim. Size olan şey benim netbook un başına da gelmişti. Bunun için modem ismini vs kendi elinizle girin ki o ağ ve paylaşım merkezinden oluyordu galiba. Bu yöntemle ben çözmüştüm.

benim kuzende herşeye bağlanabilip sadece kendi wireless ına bağlanamıyordu. Güvenlik ayarlarına bi bakın derim. Sanırsam ordan çözülmüştü.

sisteminizde mac ip koruması var büyük ihtimalle. bunun sistemi şu şekilde. her bilgisayarda değiştirilemeyen mac ip numarası vardır. sisteme hangi bilgisayarların bağlanması isteniyorsa modeme o bilgisayarların mac ip si girilir. diğer bilgisayarlar ağ şifresi bilinip bağlantı kurmaya çalıştığında modem mac ip kontrolü yapar mac ip modemde kayıtlı değilse bağlantıyı reddeder. bilgisayarınızdada bağlantı yok gibi bir uyarı çıkar. ben evimde hem ağ şifresi hemde mac ip kilidi kullanıyorum. interneti bedavaya getirmek isteyen uyanık komşularınızı başınızdan savmak için birebir çözüm. komşu şifremi istiyor veriyorum bağlanmadı bu bilgisayar diyor. bilgisayarında problem olabilir abi deyip başımdan savıyorum :)

baglan dediginde hata falan veriyormu?Benim basima da bikac kere gelmisti boyle bisey,wifi sifresini kaldirdim oyle baglanmayi denedim baglandi.Sonra tekrar sifre koydum.Sorunsuz calisti.

Arkadaşlar adamın biri geldi tılgın marka modemin sitesine falan bağlandı wireless şifreyi bulup ağa bağlandı ben aynı şifreyi yazınca bağlanamıyorum...şifresiz ağ bulup bağlanmak isteyince de bi pencere çıkıyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar