wifi de bağlanti hizi sorunu

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar benim modemle ilgili bir sorunum var geçen seneye kadar bu yoktu mesela bilgisayardan hiz testi yapiyorum kablolu 13.94 megabit cikiyor telefondan wifi ile yapinca 3 megabit aliyorum modemi10 dakika kapatinca duzeliyor 1-2 saat telefondanda pc dende 13.94 megabit aliyorum ve sonra hiz dusuyor modeme reset attim gene ayni bu arada gecen gunler basima boyle birsey geldi oyun indirirken farkettim indirme hizim yavas hemen modeme reset attim kurdum tekrar gene ayni ttneti aradim dns yi guncelleyelim dediler tamam dedim verdikleri dns benim bilgisayardakiyle ayni (verdikleri ttnetin kendi dns si) ve tabiki hizimda bi degisme olmadi bende googlenin dns sini deneyim dedim 8888 8844 u girdim hizim 13.94 e yukseldi ttnet bilerekmi hizimizi dusuruyor acaba merak etmiyorda degilim net paketim 16 lik bu arada iyi forumlar kafanizi utuledim kusura bakmayin

Buna benzer bişey başıma gelmişti süperonlıne benimkisi sınırsız 8 megabit ama 50 gb tı geçince 3 megabite düşüyodu daha ayın başlarında hızım yavaşladı ve hız testinde 3 megabit çıktı kullandığım kotaya baktığımda daha 5 gb idi aradım arıza kaydı oluşturdular 24 saat içinde düzelşticez dediler olmadı.Aradım tekrar yine oyaladılar böyle böyle 5 günün sonunda düzelttirebildim.

suan ttnetle problemim kalmadi dns yi degistirdim kabloludan sabit 13.94 aliyorum ama wifi sikintili uzun sure acik kalinca hizi 2.3 mbit e dusuyor ama kabloluda dusme yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar