Whıte kawasaki z1000

Arkadaslar oncelikle herkeze selam her ne kadar her konuya bir cevap yazmasamda forumun uzun sureden beri aktif bir uyesiyim surekli takip ediyorum, sizlere bir sorum olacak. Bir projeye atılmak uzereyim ve sizlerinde goruslerini almak istedim? Turuncu Z1000 imi sedef beyaz ( R1 R6 beyazı ) renge cevirmeye karar verdim ve 9Eylul Üniversitesinde fotografcılık bolumunde okuyan bir kardesimden rica ettim photoshop ortamında motorumu sedefli beyaza cevirdim sizce nasıl olmus?

Not: Motorumun zaten daha onceden boyalı oldugunu yeni ogrendim ama daha oncede boyanma sebebi zevkmis...

Orjinal hali:

Uploaded with ImageShack.us

Photoshop yardımıyla beyaz:

Uploaded with ImageShack.us

valla senin zevkin turuncu bana göre daha güzel duruyo ama fotoshopda opak beyazi gibi duruyo suzikinin sitesinde sedef beyazı var gsxr lerde rengi onun gibi olacaksa yap derim

sedefli beyaz olacak renk R1 lerde kullanılan renk boyanın ici simli yani...

zevk meselesi melcor.
bana sorsan beyaz turuncudan iyi, sarıda beyazdan iyi.
hayırlısı olsun.

Yandaki gri alüminyuma benzer cisimleride siyah veya beyaza boya işte o zaman çok güzel duruyo. Bende ninja 250R alınca inşallah böyle yapıyorum zevk için beyazcıyım senin gibi.
White_Ninja_250r_by_vstary.jpg

Alüminyum dediğim depodakiler değil intercoolerın yanındakiler

Bu renk olayı tabiki kişiden kişiye degişir bana göre beyaz daha güzel durmuş .Ayrıca son yıllarda motosiklette beyaz renkler tercih edilmeye başlandı. Firmalarda bunu farketmiş olacakki birçok yeni modele beyaz renk seçenegini ekledi. Buna Z seriside dahil :)
Z1000
08_z1000_white.jpg

Z750
Z750White10.gif

Son düzenleme:
arkadaslar yorumlarınız icin tesekkur ederim bugun sokturecektim motoru boyacıyla da anlasmıstım icimi ferahlattınız!

zevkler ve renkler tartışılırmış. Turuncu gerçekten dikkat çekici ve güzel duruyor bence

motosikletinizin önceki sahibi benim çok yakından tanıdığım bi abimdi ve bu motosiklete bence gidebilecek en iyi renk o ayrıca türkiyede de kaç tane turuncu z1000 var ? :mrgreen:

Mevcut rengi turuncu daha hoş sanki... Sticker kaplama gibi geri dönüşü olabilen bir yol daha mantıklımı olur sanki.
Bu arada çok yakışıklı makine kazasız sürüşler..

hocam motorun canavar rengi de güzel olmuş ama, nasıl çirkin bir motor bu abi yhaa!!!!

iste boylesine cirkin bir motor zevk ve renkler tartısılmaz hocam !

melcor09 süper olmuş yapanın eline saglık. Depodaki "kawasaki" ile kuyrukdaki "z1000" çıkartmalarınıda yapıştırmak lazım.

Bu arada ön çatalın sarı olması pek olmamış. Onlarıda siyah yapmak lazım :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar