Whatsapp grubu

il olarak var. Bulundugunuz ilin konusuna yazin varsa dahil ederler. Mesala bursa mt var.

bir ara kurdular kendi arasında gruplaşma oldu herkes ufak ufak ayrı gruplara kaçınca yalan oldu istanbulda :D yapın ama yine aynısı olur gereksiz tripler kavgalar falan

Motosikleti
D400
forumda 3 mesaj kavgasız gecmıyor, whatsapp ı:queen: tahmin edemiyorum

WhatsApp grupları saçmalıktan başka birşey değil kendi yakın arkadaşlarınız haricinde tanımadığımız kişiler WhatsApp grubu içinde olunca çok zevksiz boş bir muhabbet oluyor istersen bı aç kendi gözlerin ile gör bu ülkede insanları beraber birşey yapmaya başladıkları zaman kavga ederler herkes kral çünkü :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Grubu aç. Salih'i yönetici yap. Otur izle, keyfine bak.

Beyler izmir grubu falan var mı katılmak isterim. Keyifli olabiliyor hobi grupları. :)

Wp değil de Telegram grubu olsa iyi olur
Kimse telefon numarası vs paylaşmak zorunda olmaz

Motosikleti
D400
Beyler izmir grubu falan var mı katılmak isterim. Keyifli olabiliyor hobi grupları. :)

İzmir'de kalabalık gruplar ve kulüpler var onlara bak bence :)

Forum olarak 2 sene önceye kadar birkaç kişinin standart bulustugu konustugu bir grup vardı ancak hala duruyor mu bilmiyorum.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
garip garip insanlar ile ne watseep grubuna girip sohbet edecem? buradan tek tük paylaşım yeterli. cins cins insanlar var, mesela "arkadaşda benelli 125-s model motosiklet var, buna hangi yağ filtresi uyar?" diye soruyorum, çıkıp "hf112 yada cbr250 yağ filtresi olur" diyorlar ve bana yetiyor.

bu modele bu yağ filtreleri oluyor mu gerçekten? benelli 125-s için yağ filtresi pek yok web de.

Wp gruplarına dahil olmak isterdim. Yeni şeyler öğrenip öğretiyorum. Bir grupa dahil olsam fena olmazdı :) Diğer arkadaşlarında yükselmesini pek anlayamadım. Üye olmak zorunda değilsiniz ve özgürsünüz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yüzyüze tanımadığın insanlarla aynı motosiklet wp grubunda olmak bir zamandan sonra "S.a hayırlı cumalar" dan öteye gidemiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar