wemoto siparişim geldi

hatırlarsınız geçen hafta TDM'im için bir zincir takımı siparişi konusunda bir başlık açmıştım. Türkiye'de 900 lira olan parçayı 300 liraya İngiltere'den bulduğumu söylemiştim (296TL, tam olarak).

bugün siparişim geldi (siparişi çarşamba geçtim). güzel bir sürpriz beni bekliyordu.

"o ring" diye aldığım zincir "x ring" çıktı. o ring ve x ringler arasında yaklaşık %15'lik bir fiyat farkı var. yani muhtemelen 1000tl olan bir parçayı 300 liraya getirtmiş oldum....

ah, güzel ve yalnız memleketim...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hatırlarsınız geçen hafta TDM'im için bir zincir takımı siparişi konusunda bir başlık açmıştım. Türkiye'de 900 lira olan parçayı 300 liraya İngiltere'den bulduğumu söylemiştim (296TL, tam olarak).

bugün siparişim geldi (siparişi çarşamba geçtim). güzel bir sürpriz beni bekliyordu.

"o ring" diye aldığım zincir "x ring" çıktı. o ring ve x ringler arasında yaklaşık %15'lik bir fiyat farkı var. yani muhtemelen 1000tl olan bir parçayı 300 liraya getirtmiş oldum....

ah, güzel ve yalnız memleketim...

Zincir takımı için 1000TL bana çok fazla geldi...::sas::

TDM ne motormuş böyle...:silent:

Güle güle kullan, 250km de bir yağlamayı ihmal etme.:cat:

528-110 bakla artı ön arka dişli set 200 liraydı öyle hatırlıyorum ben aldığımda wemotoda did

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum paket nasıl geldi ptt mi getirdi yoksa UPS DHL filanmı ?

benimkini postacı amca getirdi. tanıyor beni 2 lira ücreti de almıyor bazen:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bana postacı kız getirdi desem kimse nanmayacak ama bizim burada postacımız genç sarışın bir kız. Muhtemelen üniversiteli ve parttime çalışıyor çok seviyorum o kızı :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu arada http://cgi.ebay.co.uk/YAMAHA-TDM850...mQQptZUK_Motorcycle_Parts?hash=item3ef73a0cab Bu fiyat pek ucuz geldi bana?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 ----------

Öyle değil yahu üniversiteli gençlerin bir yandan çalışmasını saygı ile karşılıyorum biraz empati yap yahu o anlamda değil. Kız namusu ile çalışıyor eninde sonunda

50 avro da gönderim ücreti varmış bunun. Ama bana ebay'den bir satıcıdan almaktansa, mağazadan almak daha garanti geliyor.

Kargo Fedex'le geldi. Gümrük sıkıntısı yaşar mıyım diye düşünürken, bu sabah bir toplantıya girdim ve döndüğümde masamda paket duruyordu. Kısa bir "vay anasını" anı yaşadım:)

Bu arada ebay'den sol karenajı buldum. Kafayı da buldum ama eleman Türkiye'ye yollamıyor. 900'lerin sebil de, 850'lerin yok... 50 cc için kalbimizi kırıyorlar:)

arkadaşlar bende motorum için ön arka dişlive zincir düşünüyorum
yabancı dille aram pek ii deil
yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa
yardımlarını bekliyorum
şimdiden teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dostum tamirdense tam olanı satın alman çok daha mantıklı geliyor bana. Sadece boyatman gerekecek bu arada logo setleri Ebay.co.uk de 7 pounda satııyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar