WD-40 SPREY NE İŞE YARAR ?

Arkadaşlar. Bi kaç tane sorulmuş sitede fakat hiç kesin bir cevap yok biri öyle diyor biri şöyle. Şimdi bu wd-40 asıl amacı nedir. Neye hizmet eder. Ne işe yarar. Kesin bilgiler yayalım ki herkes faydalansın. Çok sorulan sorulardan motorsiklet kontağına sıkılırmı, zincire vb yerlere sıkılırmı kısaca motorsikletin nerelerinde kullanılır ve ne işe yarar şimdiden herkese teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Su uzaklaştırıcı madde.

Hocam su uzaklaştırıcı ama bu haraketli aksamlara sıkın falan aynalar kontak diyorlar. İşte oralara sıktıkmı ne gibi.değişiklikler nasıl faydaları oluyor motorsiklet te hangi amaca hizmet ediyor bu alet merak ettiğim olay bu aslında :)

Çare wd-40!

Hareketli tum parcalara sıkabilirsin hocam pas sokucu diye kullanilir ornek olarak vida sıkıstı gevsetmek icin sıkabilirsin, artci ayakligi acilip kapanmiyo bas wd40 i yumusasin tecrubeyle sabit:)

Son düzenleme:
Kainat'ta şuana ve gelecekte , eşi benzeri görülmemiş REKLAM başarısına ulaşmış olan, hafif solventtir.

Ne işe yarar? = Hafif solventlerin işi ne ise buda farklı değildir.

Bir adet wd 40 aldığınızda, kutunun üstünde yaradığı her iş açıkça yazıyor :) mesela az önce gıcırdayan kapı menteşesine sıktım, dün de ses çıkaran duşakabin kızapına sıkmıştım. :)

Ceyrek altin aga bozdur bozdur harca :) lakin arkadasin dedigi gibi balatalara gelmesin yoksa o ceyrek altini balatalara ya da temizleme spreyine verirsin ya da tamirciye ver onda vardir temizleme spreyi.yine tamirciye verip yeni balatada taktirabilirsin
Karar senin ;)

Birkaç damla silah yağıyla paslanmış bir kilidi işler hâle getirmiştim askerde. Bana göre WD40 gereksiz abartılmış bir üründür. Paslanmaya karşı kullanmak da doğru değildir. Uzun vadede aşınmalara yol açar.

Porçöz.
Şaka maka iyidir. Bisiklette de kullanıyordum. Yenisini toplayınca da devam edeceğim. Ayrıca pc fan, Vantilatör de kullanmışlığım var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Millet bilmiyor ama WD40 zeka iksiri aslinda. Bir kasik WD40 icince hemen akliniza bu soruyu soran bu bir forum basligi acmak yerine Google'a sormak gelir mesela. Acaip tesirli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar