WD-40 - 1 şişede 5 ürün bir arada "PROBLEM ÇÖZÜCÜ"

wd40ex9.jpg

henkelpk4.jpg

ÜRÜN AVANTAJLARI - 5 ANA FONKSİYON

- Nem atar
- Pas çözer
- Pastan korur
- Temizler
- Yağlar

UYGULAMA ALANLARI

- WD-40 formülünde bulunan metale karşı yüksek çekim özelliği sayesind, yüzeyleri nemli koşullar altında bile tamamen kaplar. Püskürtülerek, fırçalı uygulamalarda veya daldırma yönteminde dahi metal yüzey ile nem arasına girerek koruyucu bir tabaka oluşturur. Bu özelliği ile WD-40, nemle alakalı kısa devreleri hemen ortadan kaldırdığından, elektrik kontağının söz konusu olduğu durumlarda çok kullanışlıdır.

- WD-40 metal çekim özelliği ile paslı ve aşınmış yüzeylere nüfuz ederek, metal, tel, halatlardaki pası çıkarır, sıkışmış somunlar, bağlantılar, kontrol mekanizmaları ve diğer metal parçalardaki aşınmayı ortadan kaldırarak, parçaların serbest bir biçimde çalışmasını sağlar.

- WD-40 metal yüzeylere tamamen yayılarak migroskopik gözenekleri dahi kaplar. Oluşan bu tabaka ve WD-40'ın nem atıcı formülü sayesinde metal yüzey üzerinde neme ve diğer pas oluşturucu maddelere karşı koruma sağlar. Metal düzenli bir şekilde kullanılıyorsa, koruma devam edecektir.

- WD-40 formülü hiçbir aşındırıcı madde içermeksizin çok kalın tabakalı gres yağı ve kiri, etiket ve yapıştırıcı madde kalıntılarını yüzeyden tamamen temizler. Ayrıcı oluşturduğu film tabaka ile çürüme ve paslanmaya karşı korur.

- WD-40 yüksek çekim özelliği sayesinde içeriğinde bulunan yağlayıcı maddelerin tüm yüzeye yayılarak hareketli parçalara mükemmel bir şekilde tutunmasını sağlar. WD-40 silikon veya toz ve kir toplayıcı herhangi bir katkı maddesi içermediğinden yüzeyde kir tabakası oluşturmaz.

TEKNİK ÖZELLİKLER

Görünüm : Berrak ve hafif bulanık
Koku : Çok hafif, karakteristik, hoş koku
Özgül ağırlık : 22°C'de 800 ± 0.020
Viskozite : 22°C'de 27.5 ± 1.0 san zahn %1
Mininum parlama noktası : Açık kapta 43°C
Uçucu olmayan
maddelerin minimum % : Ağırlık başına %22
Uçucu maddelerin max. % : Alifatik petrol damıtması ağırlığına göre %78
Akma noktası : -73°C'den az
Düşük ısı stabilitesi : Mükemmel
Kaplaması : 15 m2 - 26 m2/litre
Kaynama noktası : 149°C minimum
Ağırlık, tatbiki kaplama : 1.7 g/m2
Uygulanmış ürün kalınlığı : 0.00025 - 0.00075 cm

UYGULAMA

- Aerosol veya sprey aplikatörüyle püskürtülerek
- Fırçayla sürülerek
- WD-40 banyosuna daldırma metoduyla

AMBALAJ

- 200 ml ve 400 ml aerosol Sprey
- 5 Lt plastik galon

**Firmayla her hangi bir konuda irtibata geçmek için

TÜRK HENKEL

Kayışdağı Cad. Karaman Çiftliği Yolu
Kar Plaza D Blok 81120 İçerenköy - İstanbul

Ücretsiz Danışma Hattı 0 800 261 6316

Fax: +90 216 579 4061
+90 216 579 4062

[email protected]

Valla bi kepeğe iyi gelmiyor anlaşılan.:)Yanlız bir şeyi açıklayalım zincir filan yağlanmıyor bunula.Sakın zincir yağlamayın.

kullanıp test eden arkadaslar varmıya ben gittim bi tane boyle aldım resmen 0 işlev...bir de wd-40 ı deneyim mi tavsiye eden varmı???

Bana haftaya iki adet geliyor, kullanıp görüşlerimi yazarım... Ama kullanan bir sürü arkadaşım var, çok beğenmişler...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel ürün...Kullanıyorum....Kış şartlarında fren ve debriyaj telleri için ideal...

Süper Moderatör (BBRR)
şu an karşımda zaten iki adet var ..her bişeye sıkıyom biri ufak biri büyük .. sinekte öldürürmü du bide onu deneyim ..:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bahsi geçen ürün gerçekten çok iyi bir ürün.
Sık sık kullanıyorum.

bütün plastik aksamlara sıkıp temizliyorum cilalı gibi duruyor tavsiye ederim:)

Yapmayın yahu wd-40 ı bilmeyenler kaldı mı? Arabası motosikleti olan her iki kişiden biri mutlaka kullanmıştır.
Bir şey mi tamir ettiniz? Eliniz leş gibi mi? hemen elinize sıkın ve bolca ovalayın.
balata mı temizleyeceksiniz? yine yanınızda.
pas mı sökeceksiniz? yine işe yarar. ağır bir pislik mi temizleyeceksiniz motar aksamı üzerinde yine çok kullanışlı.
özellikle arabası olanlar motora sıkarlarki motor yesyeni gibi dursun. ve daha bir çok şey...
ama yine de kişisel tavsiyem, temizlik amaçlı kullanıyorsanız onu kullandıktan sonra yine de hafif bir şekilde sabunlu fırça yada sünger ile tekrar yıkama yapmanız.

Ne yapıyoruz yahu :silent: Bir zararı mı var, Alla alla sanki bir suç işledim... Bilmeyen vardır tabii, olamaz mı ? Bir ürün ilk çıktığında mı sadece tanıtım yapar, neden hala piril'in reklamı oluyor... :mrgreen:

ule iyiki bişeyi bilmiyoz dedik bütün siteden cahil damgası yemişiz haberimiz yok:D

pas en iyi bu çözer derseniz bunu alcam biri sölesin

not:bidaha cahil demeyin öğrenme şevkimide görün biraz:)

kullandıktan hemen sonra iyide, bir süre sonra toz toprak ne varsa çekiyor üzerine,yapışıp kalıyor.
sakın olaki disklere sıkmayın, fren tutmaz

biz tekstil makinalarında da bu ürünü kullanıyoruz
bu ürünün pas sökücü özelliği de var bu yüzden paslı civatalarınıza sıktıktan bir süre sonra nutlaka o civatayı kontrol edin gevşeyecektir.
aynı zamanda metalleri çok güzel parlatır ve korur aklınızda bulunsun

yaklaşık 2-3 yıldır kullanıyorum WD-40'ı. mekanik aklızına gelen biçok yerde kullandım. halen de sıkıyorum gözüme çarpan yere... Süper bişe ya.. bizim burda 5 ytl'ye alıyorum.. sizin oralarda ne kadar?????

Valla bence mucize kaç senedir kullanıyorum. Kışın Motoru güzelce yıkadıktan sonra her yerine bundan sıkıp siliyorum biraz mat görünüyor ama yagmur çamur işlemiyor ve nekadar kirlenirse kirlensin tekrar wd40 sıkamayacaksam yıkamıyorum.
Dikkat:
- Zinciri bununla temizleye bilirsiniz ama yag etkisi çok çabuk gider yani sonra yaglamanız gerekir. Mecbur kalırsanız kısa mesafeler için kullana bilirsiniz.
-Nekadar dikkat ederseniz edin fren diskine illaki gidiyor, bu işlemden sonra diskide disk temizleyici ile temizlemek gerek.

Evet bu defalarca konuşuldu ve konuşulacakta zira hergün büyüyoruz.

Zincir temizlemek için çok iyi bir ürün değil, zira ne tam temizliyor ne tam yağlıyor, arada birşey. Temizleme amaçlı ürünler + yağ kullanmak çok daha iyi. Diske miske sıkmayın, hafif yağlayıcı etkisi vardır, Allah korusun ilk frenajda güme gidersiniz. Pas sökmek, kir atmak gibi daha ufak tefek işler için ideal. Özellikle debriyaj teli yağlamak için birebir.

çok kullanışlı ve diğer yağlayıcı ve pas sökücü spreylerle karşılaştırmamalı bile...
yıllardır satışını yapıyoruz..Hep istenilen marka...(reklam gibi oldu.)

(not : ilk piyasa girdiğinde fiyatı küçükler 6 - büyükler 10 dolar gibiydi yanılmıyorsam..şimdi küçüküğü 5 ytl ye büyüğünü 7,5 ytl'ye bulabiliyorsunuz... fiyat farkına bak...:silent:)

ben bu ürünü hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum heleki zincire asla bu ürün pas sökücü civatalar için kullanılır genelde içinde bulunan asit metale zarar verebilir dikkatli kullanılması gereken bi ürün arkadaşlar!!!peynir ekmek gibi kullanılıyor gördüğüm kadarıyla bu tür ürünleri motordan uzak tutun mümkün oldugunca ama kilit acılmayan somunlar için idealdir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar